B.B.Vanspor'da galibiyet hesapları…

Ligde istediğini elde edemeyen B.Vanspor, yarın 1922 Tirespor'a konuk olacak. Saat 15.00'te başlayacak olan karşılaşmayı orta hakem Tarık Güldal yönetecek.

VAN 23.03.2018 21:22:11 0
B.B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   TFF 3. Lig 2. Grupta 28. Hafta karşılaşmaları Bugün ve yarın oynanacak. 18 Takımın mücadele ettiği grupta, bugün 2 karşılaşma oynanırken, diğer 7 karşılaşma ise yarın oynanacak.

Lider Darıca Gençlerbirliğispor evinde 1461 Trabzonspor'u konuk ederken, yakın takipçisi olan 24 Erzincanspor ise Ergene Velimeşespor deplasmanına gidecek.


     50 puanla zirve hesapları yapan Ankara Demirspor Yeşil Bursaspor'u konuk edecek, Diyarbekirspor ise Gölcükspor deplasmanına gidecek.


    Zirve ve Play Off şansı kalmayan B.Vanspor, yarın deplasman da Tirespor'a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayarak İzmir'e giden kırmızı siyahlılar, yarın saat 15.00'te Tire stadında oynanacak olan karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.
 Orta hakem Tarık Güldal'ın yöneteceği karşılaşma Tire Stadında oynanacak. Ligin ilk devresinde Van'da oynanan karşılaşma 0-0 bitmişti.


     Kırmızı siyahlı ekip önümüzdeki hafta ise sahasında Muğlaspor'u konuk edecek.
B.B.Vanspor taraftarları ise play-off hedefi kaybedilmiş olsa bile tüm maçlara oyuncuların aynı disiplin içinde çıkması ve Van'a galibiyetle dönmesi gerektiğini belirterek, "Bu takım bir milyon nüfusu olan bir şehrin takımı olarak hedeflerinden uzaklaşmış olsa da, mutlaka sahaya galibiyet için çıkmalıdır. Tire 1922spor deplasmanında takımımızdan üç puan bekliyoruz. Maçlarda elbette ki yenilgiler, mağlubiyetler veya puan kayıpları olabilir. Bu, gayet normaldir. Ama B.B.Vanspor, Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda Pazar günü sahaya çıkarak alnının akıyla oynamalı, hiçbir kişinin veya takımın 'Vanpor maçı verdi, Vanspor maça asılmadı' gibi sözlerine maruz kalmamalıdır. Bizim takım hedefi varmış gibi mücadele etmelidir. Yoksa özellikle son haftalarda alınacak olan mağlubiyetlerde, Vanspor aleyhine propagandalar yapılabilir. Bizim takımın hedefinden uzaklaştığı için maç sattığı yönünde kamuoyunda bir algı oluşmaması için tüm oyuncular terinin son damlasına kadar mücadele etmelidir" yorumunda bulundular.