B.B.Vanspor, kazanmak istiyor

Geçen hafta sahasında puan kaybı yaşayan B.B.Vanspor, kendi sahasında oynayacağı son 2, deplasmandaki ise bir maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı-siyahlı takım Pazar günü Turgutluspor’u ağırlayacak.

VAN 20.04.2018 10:09:19 0
B.B.Vanspor, kazanmak istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
      TFF 3. Lig 2. Grupta ligin 31. Haftasında Ergene Velimeşespor'u konuk eden B.B.Vanspor, sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrılmıştı.

 


       43 Puanla 9. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, kalan 3 haftalık maratonda, kendi sahasında 2, deplasmanda ise 1 maça çıkacak.
Kendi sahasında bu hafta sonu Turgutluspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, sonraki hafta ise Pazarspor deplasmanına gidecek.
Kırmızı siyahlı ekip, ligin son haftasında 1461 Trabzonspor'u konuk ederek, sezona noktayı koyacak. 43 Puanla 9. Sırada yer alan B.Vanspor özellikle kendi sahasında oynayacağı son 2 karşılaşmayı kazanmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geride bırakılan 31 haftalık maç maratonunda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan B.Vanspor, özellikle kendi sahasındaki puan kayıplarına engel olamadı. Geride bırakılan 31 haftalık maç maratonunda kırmızı siyahlı ekip, kendi evinde 26 puan kaybı yaşarken, deplasman da ise 24 puan kaybı yaşadı.

 


     Bu hafta sonu Turgutluspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Zirve ve Play Off şansı olmayan 2 takımın mücadelesi Pazar günü saat 15.30'da başlayacak. Ligin ilk devresinde Manisa'da oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 4-0 kazanmıştı.
B.Vanspor, Turgutluspor'u konuk ederken, Lider Darıca Gençlerbirliğispor ise grubun güçlü ekiplerinde 24 Erzincaspor'u konuk edecek.

 


        Liderin yakın takipçisi olan Ankara Demirspor ise evinde Muğlaspor'u konuk edecek. Bu 2 karşılaşmanın son düdüğü çaldığında zirvede dengeler değişebilir.

 


       Ligde son 3 haftaya girilirken, bu son 3 hafta maçlarında, Zirve ve Play Off potasında yer alan takımlar son kozlarını oynayacak.
Darıca Gençlerbirliği ve Ankara Demirspor şampiyon olma mücadelesi verirken, Play Off potasında ki 2 takım Diyarbekirspor ve 24 Erzincanspor ise yerlerini garantilemenin mücadelesinde olacak. Play Off şansı yüksek olan 52 puanlı 3 takım, Tirespor, Pazarspor ve Yeni Orduspor ise Play Offa kalma şanslarını kaybetmeme mücadelesini verecek.
Ligin 32. Haftasının son düdükleri çalındığında Play Off potasında değişimlerin olacağı görünüyor. Küme düşme potasında ise Kayseri Erciyesspor ve Yeşil Bursaspor lige veda eden ilk 2 takım olurken, ligden düşecek 3. Takımın ise Kırıkhanspor olması bekleniliyor.