B.B.Vanspor kazanmak istiyor

B.B.Vanspor, yarın saat 19.00'da grubun güçlü ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğispor'u konuk edecek. Kırmızı-siyahlı takım bu maçı kazanarak puanını 10’a yükseltmek istiyor.

VAN 26.09.2017 10:15:34 0
B.B.Vanspor kazanmak istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 4. Hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri oynandı.
Diyarbekirspor deplasmanda aldığı 1 puanla liderliğini korurken, B.B.Vanspor ise Yeşil Bursaspor deplasmanından 1 puanla dönerek 4. sıraya yükseldi. Grupta sürpriz sonuç Ankara'da çıktı. Erokspor, Ankara Demirspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek puanını 72'ye çıkarttı.
   Grupta mücadele eden 18 takımın, haftalar geçtikçe güçleri de ortaya çıkmaya başladı. İlk 4 hafta maçlarında favori görünen tüm takımlar puan kayıpları yaşadı.
   Anadolu Bağcılar, Turgutluspor ve Erokspor zirveye doğru çıkışı sürerken, Erzincanspor, Yeni Orduspor,Gölcükspor, Ankara Demirspor ve 1461 Trabzonspor'un ise inişleri devam etti. Önümüzdeki 4-5 haftalık maraton zirve hesapları yapan takımlar açısından önemli.
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 5. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
   Lider Diyarbekirspor Ergene Velimeşespor'u konuk ederken, takipçisi B.B.Vanspor ise grubun güçlü ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğispor'u konuk edecek.
   Liderle arasında sadece 3 puanlık bir fark olan B.B.Vanspor, Yeşil Bursaspor maçı ardından Van'a dönerek hemen çalışmalarına başladı. Kendi tesislerinde sıkı bir çalışma geçiren kırmızı siyahlı ekip, yarın oynayacağı Darıca Gençler birliğispor karşılaşmasını farklı kazanmak istiyor. 7 Puanla 4. Sırada yer alan B.B.Vanspor, geride kalan 4 haftalık maç maratonunda, 2 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış durumda.
    B.B.Vanspor Darıca Gençler Birliğispor karşılaşması yarın saat 19.00'da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak. Kırmızı siyahlı ekip bu maçın ardından, Pazar günü saat 15.30'da Anadolu Bağcılarspor'a konuk olacak. 


Bölge: Salih Deniz