B.B.Vanspor Kayserispor'u ağırlıyor

B.B.Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında, bugün, Süper Lig ekibi Kayserispor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

VAN 19.09.2017 09:46:12 0
B.B.Vanspor Kayserispor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
   Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.B.Vanspor, ligin 3. Haftasında rakibi Kayseri Erciyesspor maddi sıkıntılar nedeniyle Van'a gelmemişti.
    Bu karşılaşmanın sonucu ile ilgili karar bu hafta açıklanacak. Görünen B.B.Vanspor 3 puanı hanesine yazdıran taraf olacak, Kayseri Erciyesspor ise farklı cezalarla karşı karşıya kalacak.
   B.B.Vanspor bu maçtan alınan 3 puanla puanını 6'ya çıkartarak averajla 4. Sıraya yerleşecek.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının bir bölümü bugün oynanacak. Lig haftasını maç oynamadan geçiren B.B.Vanspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında, Süper Lig ekibi Kayserispor'u konuk edecek.
    Ligin son hafta maçında Antalyaspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Kayserispor, Süper Ligde 4. Sırada yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşması olan B.B.Vanspor-Kayserispor karşılaşması bugün saat 16.00'da başlayacak.
Kırmızı siyahlı ekip, bu maçtan galip ayrılmak ve 4. Tura yükselmek istiyor.
   B.B.Vanspor kulüp başkanı Abdullah Çalım, gazetemize yaptığı açıklamada, “Kayseri Erciyesspor'un lig maçı için Van'a gelememesi tabiki üzücüdür. Biz bu maçı oynamayı çok istiyorduk. Taraftarlarımız ve takımımız hazırdı. Dileğimiz Kayseri Erciyesspor'un sorunlarını bir an önce aşması ve lige dönmesidir. Bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kayserispor'u konuk edeceğiz. Süper Lig takımı Kayserispor'u ilimizde konuk etmek bizleri memnun etmiştir. 2 takım da kazanmak için sahaya çıkacak. İyi olan iyi oynayan kazansın. Tabi ki biz bu maçı kazanıp kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz, 2 takımada başarılar diliyorum” dedi.
   B.B.Vanspor bu maçın ardından, 23 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda Yeşil Bursaspor'a konuk olacak.