B.B.Vanspor, galibiyete kilitlendi

Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren B.B.Vanspor, Cumartesi günü oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşması için, yarın Ankara’ya hareket edecek. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

VAN 18.01.2018 10:12:56 0
B.B.Vanspor, galibiyete kilitlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
  TFF 3. Ligde 2. Devre karşılaşmaları bu hafta sonu başlıyor.
   Yaklaşık bir aylık aranın ardından başlayacak olan 2. Devre karşılaşmaları bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.
   TFF 3. Lig 2.grupta yer alan 18 takım, 17 hafta sürecek zorlu maratonda hedeflerine varmanın mücadelesini verecek. 2 Grupta bu hafta 4 karşılaşma Cumartesi, son 5 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
   Ligin ilk devresini 32 puanla lider kapatan Pazarspor, evinde Kayseri Erciyesspor’u konuk edereken, yakın takipçisi olan Diyarbekirspor Bağcılar deplasmanın da olacak. Yine Zirve hesapları yapan Yeni Orduspor ise Gölcükspor’u konuk edecek.
   Ligin 2. Devresine yeni bir yönetim ve yeni bir teknik kadroyla başlayacak olan B.B.Vanspor, Cumartesi günü Ankara Demirspor’a konuk oluyor.
    Antalya’da hazırlıklarını teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde sürdüren kırmızı siyahlılar, Cuma günü Ankara’ya hareket edecek.
    Cumartesi günü saat 13.30’da TCDD Ankara Demir tesislerinde oynanacak olan karşılaşma için grup kara kobralar öncülüğünde çok sayıda taraftar da Ankara’ya gidecek.
   Takıma destek için Ankara’da bulunan B.B.Vanspor taraftarlarının da maça gelmesi için çalışmalar yapılacak.
Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada B.B.Vanspor sahaya galibiyet için çıkacak. Taraftarlarında desteğiyle kırmızı siyahlı ekibin Van’a puan ve ya puanlarla dönmesi bekleniliyor. Kritik karşılaşmayla ilgili kısa bir açıklama yapan B.B.Vanspor kulüp başkanı Servet Yenitürk, “2 takım içinde kritik bir maç. Ama biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz galibiyettir. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah Van’a galibiyetle döneriz” dedi.
    Kırmızı siyahlı ekip, önümüzdeki hafta 2. Devrenin 2. Karşılaşmasın da ise sahasında Kırıkhanspor’u konuk ederek taraftarlarıyla buluşmuş olacak.