B.Belediyespor S.O.S Veriyor !

Büyükşehir Belediyespor ligde ikinci mağlubiyetini alarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

VAN 15.09.2014 11:06:09 0
B.Belediyespor S.O.S Veriyor !
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dün Atatürk Şehir Stadyumu'nda Bursa Orhangazispor'la karşılaşan Büyükşehir Belediyespor, rakibine  2-0 yenilerek grubunda son sırada yer aldı. Maçta vasat bir oyun sergileyen Büyükşehir Belediyespor, Orhangazi'nin ataklarını durduramayınca sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Büyükşehir ligde oynadığı iki maç ve Türkiye Kupası'nda galibiyet yüzü görmezken, 3 maçta kalesinde 8 gol gördü.

Rakip Orhangazispor karşısına mutlak galibiyet için çıkan Van Büyükşehir Belediyespor rakibi karşısında maçın ilk yarısında  etkili bir oyun ortaya koymazken ilk yarıda kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-0  mağlup girdi. Maçın ikinci yarısında rakip kaleye gitmekte zorlanan Siyah-Kırmızılılar ikinci yarının 60'ncı dakikasında kalesinde gördüğü penaltı golüyle 2-0 yenik duruma düştü. 2-0'dan sonra maçta başka gol olmayınca karşılaşma Orhangazispor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Büyükşehir Belediyespor ligde aldığı ikinci mağlubiyetle taraftarını yine hayal kırıklığına uğrattı.

Ligde daha galibiyeti olmayan B.Belediyespor sos veriyor. Yaptığı transferlerin ve yeni teknik heyetin bir türlü istenilen futbolu ortaya koyamaması ile birlikte şampiyonluk hedeflerinden uzaklaşacağını gösteriyor. Gece maçı olmasından dolayı taraftarın maçı yoğun ilgisi vardı, elektrik kesintilerinden dolayı oyun sık sık durdu. Maça bir türlü istediği oyunu yansıtamayan B.Belediyespor puan kaybetmekten kurtulamadı. Basın Tribünü olarak kullanılan bölümdeki koltukların toz içinde olması tepki çekti.  

Maç esnasında B.Belediyespor kulübesi önünde düşen Orhangazispor'lu futbolcuya bağıran B.Belediyespor Teknik Direktörü Burhan Yıldırım dikkat çekti.

Maçtan dakilalar

İlkyarıya Orhangazispor başladı.

7. dakikada B.Belediyespor'da Ali Kurt'un derin pası ile buluşup kaleci ile karşı karşıya kalan Baran için ofsayt bayrağı kalktı.

12. dakikada Orhangazispor 1-0 öne geçti. Karanbolde kalan topu Yusuf Akbulut,  Muhammed'in bakışları arasında filelerle buluşturmayı başardı.

22. dakikada B.Belediyespor'da Emrah Tacir beraberlik gölünü attı. Fakat hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermedi. Kaptan Ali Kurt pozisyona itiraz edince sarı kart gördü.

28. dakikada B.Belediyespor'da Emrah'ın sert şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. Kullanılan kornerde sonuç çıkmadı.

32. dakikada Orhangazispor'da Hicabi'nin sert şutu üstten az farkla auta çıktı.

Bu dakikalarda B.Belediyespor defansı tarafından yapılan hatalar taraftarları adeta çileden çıkartırken, B.Belediyespor kulübesi önünde düşen Orhangazispor'lu futbolcuya bağıran B.Belediyespor teknik direktörü tepki çekti.

Bu arada 40.'ncı dakikadan sonra stat ışıklarında yaşanan arızadan dolayı maç yaklaşık 8 dakika durdu.

İlk yarıda başka gol ve önemli pozisyon olmayınca B.Belediyespor soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

İkici yarıya Van Büyükşehir Belediyespor başladı.

47. dakikada B.Belediyespor'da Medeni'nin sert şutu üstten auta çıktı.

49. dakikada B.Belediyespor korner kazandı. Kullanılan kornerde Yakup'un kafa vuruşu direği yalayarak auta çıktı.

Bu dakikalarda stat ışıklarında ikinci kez yaşanan arızadan dolayı maç yaklaşık 15 dakika durdu.

51. dakikada B.Belediyespor'da Baran, Orhangazispor'da  Hicabi sarı kart gördü.

58. dakikada Orhangazispor'da Abdulkerim'in serbest vuruştaki sert şutunu kaleci Muhammed son anda kornere çeldi.

59. dakikada Orhangazispor 2-0 öne geçti. Top ceza alanı içinde Medeni'nin eline çarpınca hakem penaltı verdi. Penaltıyı kullanan Barış topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı. Medeni ise sarı kart gördü.

60. dakikada B.Belediyespor'da Baran yerine Murat Berge oyuna girdi.

67. dakikada B.Belediyespor'da Sercan yerini Murat Kurnaz'a bıraktı.

70. dakikada Orhangazispor'da Hicabi yerini Kaan'a bıraktı.

73. dakikada Orhangazispor'da Kerem sarı kart gördü.

83. dakikada B.Belediyespor'da Ali yerini İrfan'a bıraktı.

87. dakikada Orhangazispor'da Yusuf Akbulut yerini Tunahan'a bıraktı.

90. dakikada Orhangazispor'da Kerem yerini Muhittin'e bıraktı.

Uzatma dakikalarda B.Belediyespor'da Emrah Tacir'in sert şutunu kaleci Yavuz son anda kornere çeldi. Kullanılan kornerde sonuç çıkmadı.

vansesi ilhan siyahtaş