Bayram: Lideri yenecek güçteyiz

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Muhsin Bayram, Ligin 2. devresine iyi başladıklarını söyleyerek, “Play Off Potasını yakaladık, sıra şampiyonluk potasında. Bu hafta sonu oynayacağımız, Lider Ankara Demirspor maçına

VAN 26.02.2015 20:45:47 0
Bayram: Lideri yenecek güçteyiz
Tarih: 01.01.0001 00:00
                    Bayram, “Ankara Demirspor deplasmanından Van'a 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Bunu da başaracak güçteyi” diye konuştu.
Van Büyükşehir Belediyespor -Ankara Demirspor karşılaşması, Pazar günü saat 13.30'da Ankara Cebeci İnönü Stadında oynanacak.

             Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 2.devrenin 5. Haftası da geride kaldı. 5. Hafta karşılaşmaları sonunda, Sakaryaspor, evinde, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la berabere kalarak liderliğini, Ankara Demirspor'a kaptırdı. 2.Devrenin ilk 5 karşılaşmaları sonunda, birçok takım inişe geçerken, Van Büyükşehir Belediyespor, 5 maçta aldığı 5 galibiyetle, grubun en başarılı ve istikrarlı takımı konumuna geldi. Grupta yer alan 18 takım içinde, 5 maçta üst üste 5 galibiyet alan tek takım, Van Büyükşehir Belediyespor oldu. 5 Maçta topladığı 15 puanla, Play Off Potasına giren, Van Büyükşehir Belediyespor, galibiyetler serisini sürdürerek şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor.

              Bayram, 2. Devreye iyi başladık
               Gazetemize açıklamalarda bulunan, Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı, Mehmet Muhsin Bayram, Ligin 2. Devresine çok iyi bir başlangıç yaptık. 5 Maçta aldığımız 5 galibiyetle, grubun en başarılı takımı konumuna geldik. Takımımızın şuan itibariyle geldiği konum takdire şayandır. Yönetici arkadaşlarım, teknik kadromuz, futbolcularımız ellerinden gelen her türlü fedakârlığı gösteriyor canla başla mücadele ediyor. Taraftarlarımız ise hiçbir maçta bizi yalnız bırakmıyor. İnşallah birlikte hedefimize varacağız diyen Bayram, gelinen nokta gerçekten sevindirici ve iç açıcı bir noktadır.

             Bayram, “Play Offu yakaladık, sıra liderlikte”
             Bayram, “Devre arasında yaptığımız transferlerle kadromuz daha da güçlendi. Transferlerimiz istediğimiz gibi çıktı. Bunuda maçlarda açıkça görmekteyiz. Şu an itibariyle, Play Off potasındayız. Averajımızın kötü olması nedeniyle 8. Sıradayız. Ama Averajımız kötü olmasaydı 5. Sırada yer almış olacaktık. Bizler, sezon sonunu düşünerek, önümüzdeki haftalarda takım olarak averajımızı da mutlaka düzelteceğiz diyen Bayram, Play Off Potasını yakaladık. Şimdi hedefimiz Lideri yakalamak ve şampiyon olmaktır. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz diyen Bayram, Bu hafta sonu Lider Ankara Demirspor deplasmanına gidiyoruz. 2 Takım açısından da önemli bir karşılaşma. 5 Hafta da aldığımız 5 galibiyetle moralimiz yerinde. Ankara dan da 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Ankara deplasmanın dan alacağımız 6. Galibiyetle rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız. Yönetim olarak, teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar bunu başaracak güçtedir” diye konuştu.

               Bayram, Taraftarların yoğun ilgisi var
             Bayram, sözlerine devamla, “Ankara Demirspor maçına gitmek için taraftarlarımızın yoğun ilgisi ve isteği var. Van'dan 3 veya 4 otobüs kaldırıyoruz. 3 Otobüs şuan dolmuş durumda. Ankara ve İstanbul'daki taraftarlarımızın da yoğun talebi var. Şu an herkeste bir heyecan var. Bu heyecanı görmek, yaşamak gerçekten güzel. Buda gösteriyor ki takımımızın yeri bura değil, bir üst lige çıkmalıyız. Yoğun ilgiden ve heyecandan dolayı vefakâr ve cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Van'dan, Ankara'dan ve İstanbul'dan maça gelecek olan taraftarlarımız, Cebeci İnönü Stadın da buluşarak takımımıza destek verecekler. Ankara Demirspor lider olabilir, ama biz lideri yenecek güçteyiz. İnşallah Van'a 3 puanla döndüğümüzde, Şampiyonluk hesapları yapan bir takım konumuna geleceğiz diyen Bayram, Takımın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

              Ankara Demirspor- Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması, Pazar günü saat 13.30'da Ankara Cebeci İnönü Stadında oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor, sonraki hafta ise, Büyükşehir Belediyes Erzurumspor'u konuk edecek. 

                    Bu karşılaşma da seyircisiz oynama cezası bittiği için, Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarıyla da buluşmuş olacak.

Bölge: Salih Deniz