Başkan Yenitürk’ten sezon açılışına davet…

B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 25 Ağustos’ta yapacakları yeni sezon açılışına tüm Van halkını davet ederek, “25 Ağustos Cumartesi günü sezon açılışımızda TFF 2. Lig takımlarından Manisaspor’la özel maç yapacağı

VAN 20.08.2018 11:12:31 0
Başkan Yenitürk’ten sezon açılışına davet…
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Yeni sezon hazırlıklarını önce Van, ardından Erzurum’da tamamlayan B.Vanspor, şimdi de 2018-2019 sezonu için renkli bir açılışla taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

   25 Ağustos’ta yapılacak olan açılışla sezona merhaba diyecek olan kırmızı siyahlı ekip, 2 Eylül’de ise ilk resmi maçı olan Karşıyakaspor maçına çıkacak.

    Konuyla ilgili olarak Bölge Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Öncelikle herkesin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Yeni bir sezona başlıyoruz. Bu sezon için hedefimiz şampiyon olmaktır. Bu çerçevede transferlerimizi yaptık. İlk etap hazırlıklarımızı Van’da tamamladık. 2. Etap kampını da Erzurum’da hazırlık maçları yaparak tamamladık. Erzurum’da yaptığımız hazırlık maçlarıyla takımımızı görme imkânı bulduk. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar çokta önemli değil. Bizim için lig maçların da alınacak sonuçlar önemlidir. Çünkü hazırlık maçları ölçü değil” diye konuştu.

     25 Ağustos’ta sezon açılışını yapacaklarını anlatan Yenitürk, “25 Ağustos Cumartesi günü yeni sezona merhaba diyeceğiz. Sezon açılışına herkesi davet ediyor ve bekliyoruz. Yeni sezon öncesinde Şehir de bir hava oluşturmak ve takıma destek için tüm esnaflarımızdan iş yerlerine Vanspor bayrakları asmalarını bekliyoruz. Açılışa da renk katmak ve takıma destek için herkesin Vanspor bayraklarıyla gelmesi çok daha güzel olacaktır. Bizler birlikte bu işi başaracağız. Zor ama güzel bir görev aldığımızın bilincindeyiz. İnşallah bu sezon Van halkının özlediği Şampiyonluk rüzgârını Van’da estireceğiz. Sezon açılışımızda TFF 2. Lig takımlarından Manisaspor’la özel maç yapacağız. Yine sanatçılarımız da aynı gün güzel bir konser verecek” ifadelerini kullandı.