Başkan Kılıç'ın mutlu günü

Çiçekli Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, en mutlu günlerinden birini yaşadı

VAN 11.09.2013 12:39:45 0
Başkan Kılıç
Tarih: 01.01.0001 00:00
Çiçekli belediye başkanı Yılmaz Kılıç'ın oğlu Kayhan Kılıç görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 
Çiçekli Belediyesi'nin yerleşkesi içerisinde bulunan evlerinin bahçesinde yapılan düğün, birçok siyasetçiyi buluşturmaya vesile oldu.
Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç'ın oğlu Kayhan Kılıç'ın mutluluğu gözlerinde okundu. Düğün için mükemmel bir ortam hazırlanmış ve davetlilerin rahatlılığı için ne gerekirse harfiyen yerine getirilmişti. 
Tamamiyle aile ortamında geçen Kılıç ailesinin düğünü, çok sade ve gösterişten çok uzak, son derece mükemmel bir düğün olduğu gözlerden kaçmadı.
İnsanların zor durumda kalmaması anlamında,  Ahmet bu kadar attı Mehmet bu kadar attı, zihniyetini yıkmak için davetlilere birer zarf dağıtıldı. Kimin gönlünde ne geldiyse zarfın içerisine bırakılarak damada hediye edildi. Bazıları gibi, gösteriş yapmaktansa, insanları mutlu etmek için çaba gösterilmiş olduğu dikkat çekti.

Düğüne katılan tüm davetlilerin gözünde mutluluk, huzur ve neşe  vardı. "Koma çiçekli" grubunun, söyledikleri bir birinden güzel türkülerle, düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlendi. 
Reklam olmaması anlamında, düğüne katılan Milletvekillerin, belediye başkanların, sivil toplum örgütlerin, muhtarların, siyasilerin, işadamların, gazetecilerin ve tanınmış kişilerin isimlerini dile getirmeyeceğiz. Gösterişten son derece uzak olan davet-düğün, bundan sonraki birçok düğüne örnek olacağı tahmin ediliyor.