Başkan Çiçekli, mahallelinin sıkıntılarını dinledi

Van merkez Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Akın Mahallesi sakinleri bir araya gelerek sıkıntıları yerinde dinledi.

VAN 10.09.2018 12:41:48 0
Başkan Çiçekli, mahallelinin sıkıntılarını dinledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
     Göreve geldiği günden itibaren dur durak bilmeden çalışan, gitmedik yer bırakmayan Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin mahalle buluşmaları kapsamında bir sonraki durağı ise Akın Mahallesi oldu.

     İlçede başlattığı değişim dönüşüm projeleriyle adeta yeni bir ilçe kuran Başkan Çiçekli, mahallelerdeki sorunların çözümü için de vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Sorunları bizzat yerinde dinleyerek, çözüm üreten yaptığı yatırım ve hizmetlerle her kesimin gönlünde taht kuran Başkan Çiçekli, insan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


             Mahalle sakinleri ile köy evinde buluşan ve burada vatandaşları dinleyen Başkan Çiçekli, sorunlar ve çözümleri noktasında fikir alışverişinde bulunarak sorunları tek tek not aldı.

    Tüm sorunların üstesinden el ele vererek geleceklerini ifade eden Başkan Çiçekli, amaçlarının vatandaşın yaşam kalitesinin arttırılması olduğunu kaydetti.

    Vatandaşların hizmetlerin en iyisine layık olduğunu anlatan Başkan Çiçekli, “Biz elimizden geldiğince sizin sıkıntılarınızı çözmeye çalışıyoruz. El ele verdikten sonra üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur” dedi.