Başkan Berge'den Bakan Yardımcısı Çiftçi'ye ziyaret

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge, bakan yardımcısı Fatih Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

VAN 21.07.2018 00:00:23 0
Başkan Berge
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ankara’da bulunan VAN ESOB Başkanı İsa Berge, “Van’ımızın geleceği için çaba gösteren Sayın bakan yardımcımız Çiftçi’yi ziyaret ettik. Van’ın turizmi, sanayisi ekonomisi, esnafı, sosyal boyutu, sınır ticareti kısacası akla gelen her konuyu konuştuk. Kapıköy Sınır Kapısı’nın transit geçişlere açılacak olması Van’ın ekonomik hayatına önemli bir katkı sağlayacaktır. Son derece verimli geçen ziyarette Sayın Çiftçi ile hasbihal ettik ve kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Sayın Çiftçi bir Van sevdalısı

“Sayın Çiftçi, Van’a yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kurmuştur” diyen Berge, “Sayın bakan yardımcımız her zaman Van’ın ve Vanlıların yanında yer almıştır. Van’ımızı sahiplenmesinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına ve meslek odalarına destek vermiştir. Böylece kadirşinas Van halkının takdirini kazanmıştır.” ifadelerini kullandı. VAN ESOB Başkanı Berge, Çiftçi’nin bir Van sevdalısı olduğunu da sözlerine ekledi.