Başkalespor'da Hedef 3. Lig

2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele etmeye hazırlanan Başkalespor’da hedef 3. Lig.

VAN 22.07.2014 14:15:43 0
Başkalespor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Başkalespor Bölgesel Amatör Lig’de  (BAL)   3.Lig hedefi için mücadele etmeye hazırlanıyor. Takımı Teknik Direktör Battal Sarıca’ya emanet eden Başkalespor kulüp yönetimi deplasman maçları ve antrenmanlarda kullanılmak üzere yeni bir otobüs satın aldı.  Başkale Kaymakamı ve Beledîye eş başkanlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı, Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyon olarak 3’üncü Lige çıkmak istiyoruz dedi.

HEDEF 3. LİG

Başkalespor kulüp yönetici ve taraftarlarının şampiyonluk beklentisi içinde olduğunu kaydeden Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı, “Transferlerimizi hedefimize göre tamamladık.  Hocamızın hazırladığı program çerçevesinde Nevşehir’de veya Bolu’da kampa girmeyi planlıyoruz. Hedefimiz 3. Lig’e yükselmektir.”  diye konuştu.

BAŞKALE BATTAL SARICA’YA TESLİM

Başkan Sarı, “Belediye Vanspor’da bir dönem görev yapan ve Belediye Vanspor’u 3’ncü lige taşıyan deneyimli hocamız Battal Sarıca’yı takımın başına transferlerde yetkili olarak getirdik. Başkalespor kulübü alt yapıya verdiği önem ve 3. Lig hedefiyle büyük kulüp olma yolunda önemli adımlar atmıştır. Hedefimiz öncelikle bu bölgenin yetenekli gençlerine sahip çıkarak takıma kazandırmaktır.   Başkalesspor BAL Ligi’ni geçiş ligi olarak görüyoruz ” diye konuştu. 


Kaynak / Editör: VANSESİ - RIDVAN CAN


 BAŞKALESPOR’A MODERN OTOBÜS

Başkalespor BAL Ligi’ne yükselmesiyle birlikte kulüp otobüsünü yenileme kararı aldıklarını belirten Başkan Rıdvan Sarı, “ Yönetim kurulunda yaptığımız görüşmede hedefi olan kulübümüze 22 kişilik yeni bir otobüs kazandırma kararı aldıklarını ifade etti.

Takım otobüsü içerisinde; sınırsız internet kullanımı, özel olarak tasarlanarak monte edilen LCD, DVD Player ve televizyon kanalları bulunmaktadır. Başkalespor’un mavi-beyaz renkleri ve armasıyla giydirilen otobüsle futbolcularımız deplasman yolculuklarında daha keyifli seyahat edecekler ve Başkalespor adına yakışır başarı ve çalışmalar yapacak”  dedi.