Başkale'deki genç çiftçiler ziraat odasına akın etti

Başkale Ziraat Odası genç çiftçilere hibe destekleri hakkında danışmanlık yapmaya devam ediyor.

VAN 30.04.2016 17:59:00 0
Başkale
Tarih: 01.01.0001 00:00
     Başkale ekonomisinde tarım ve hayvancılığın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan; “Genç çiftçilere yönelik başlatılan 30 Bin TL hibe desteği özellikle köylerimizde işsiz gençlerimiz adına çok önemli bir hizmet." dedi
    Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçilere verilecek olan 30 bin lira hibe desteği programı hakkında bilgilendirme yaptı.
    Başkale Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanı Tamer GÜR ise, "Genç Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği, devletten 30 bin lira hibe desteğini almak için müracaat için  Odamıza yoğun  ilgi var. Öncelikle hibe desteği başvurularının devam ettiğini, genç çiftçiler için hibe desteği başvuruları 12 Mayıs 2016 tarihine kadar süreceğini ifade edelim. Başvurular belli şartlar kapsamında kabul edilecek.
      Gür; Ziraat Odamız bünyesinde oluşturulan ön kayıt ve danışmanlık hizmet birimine müracaatlarda ciddi yoğunluk var. Burada konu hakkında uzman ekibimiz tarafından bilgilendirme yapılıyor. Son güne kadar müracaat etmek isteyen genç çiftçilerimize Ziraat Odamız tarafından her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. "dedi.
     Gür; Genç Çiftçilere dolandırılmamaları konusunda uyarıda bulunarak dışarıdan alınan dosya ve evrak almamalarını belirterek genç çiftçileri odaya gelmelerini ifade etti. Bölge: Zafer Tayfur