Basınspor ve CHP’nin maçı dostça bitti

Van'da gazetecilerden oluşan Basınspor ile CHP Van İl Teşkilatı'ndan oluşan takım arasında dostluk futbol maçı yapıldı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşma berabere tamamlandı.

VAN 15.12.2017 09:44:33 0
Basınspor ve CHP’nin maçı dostça bitti
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Son haftalarda kurum ve kuruluş takımları ile halı sahada dostluk maçları yapan Van Basınspor'un son rakibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Teşkilatı takımı oldu.
   Van Merkez ve ilçe teşkilatları üyelerinin oluşturduğu CHP takımı ile gazetecilerden oluşan Basınspor arasında Işıltı Halı Saha'da oynanan maç dostça tamamlandı.
   19.00-20.00 saatleri arasında oynanan ve maç bitiminde 10 dakika daha uzatılan karşılaşma zevkli ve çekişmeli geçti.
Basınspor sahaya; Erol Çakıl, Serkan Aslan, Harun Gören, Fatih Sevinç, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can'dan oluşan takımla çıktı.
   CHP Takımı ise, sahaya Mehmet Kurukcu, Kadir Ekinci, Cumali Gencer, Emrah Çakır, Ufuk Özak, Yusuf Gencer ve Murat Ekinci ile çıktı.
   Maça hızlı başlayan Basınspor, Baki Karaca'nın attığı üç golle tabelaya 3-0 yazdırırken, daha sonra toparlanan CHP takımı atılan gollerle skoru eşitledi. Basınspor Rıdvan Can, Harun Gören ve Bişar Ulutaş ile bir kez daha öne geçerken, CHP takımı da yeniden toparlanarak farkı kapattı.
   Maçın sonlarına doğru özellikle Mehmet Kurukcu'nun attığı gollerle skor tabelasını kendi lehine çeviren CHP takımı, bir süre maçı önde götürdü.  Uzatma bölümlerinde Basınspor bir kez daha attığı gollerle rakibini yakaladı ve karşılaşma 9-9 tamamlandı.

kaynak bölge gazetesi