Basınspor, VASKİ'yi son dakikada yendi

Son zamanlarda kurum takımları ile kaynaşma amacı dostluk futbol maçları yapan Van Basınspor, bu kez Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) yöneticileri ile dostluk maçında buluştu. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı Basınspor 6-5 kaz

VAN 11.07.2018 13:07:05 0
Basınspor, VASKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Van'da gazetecilerden oluşan Basınspor ile VASKİ yöneticilerinin yer aldığı takım arasında halı sahada dostluk futbol maçı oynandı.

       VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı'nın da forma giydiği karşılaşmayı, Basınspor son dakika golüyle kazanmayı başardı.

 


         İpekyolu üzerinde oto sanayi karşısındaki Kardeşler Halı Sahada saat 21:00'de oynanan karşılaşma oldukça çekişmeli başladı.
    VASKİ takımında Genel Müdür Ali Tekataş, Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı ve Mustafa Numan Özdağ, Nazım Akman, Burak Akman, Gökhan Yıldız, Rahmi Alkol ve Kadir Han Tekataş forma giydi.

 


          Basınspor ise değişmeli olarak; Erol Çakıl, Serkan Aslan, Ziya Türk, Kenan Gül, Zeki Yiğit, Necat Hasar, Cemal Aşan, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can ile sahaya çıktı.
     Basınspor'un teknik hocalığını ise İHA Bölge Müdürü Şükrü Akyüz yaptı.

 


        Maça hızlı başlayan VASKİ takımı, Genel Müdür Ali Tekataş'ın güzel golüyle öne geçti. Ardından Basınspor Cemal Aşan'ın attığı golle skoru eşitledi. VASKİ takımı bir kez daha Nazım Akman'ın golüyle öne geçti ve durumu 2-1 yaptı.
    İlk yarı skorunu ise Mustafa Numan Özdağ belirledi ve VASKİ takımını 3-1 öne geçirdi.
Basınspor'da ikinci yarıda oyuna Baki Karaca ve Rıdvan Can girdi.
     Ataklarını hızlandıran Basınspor; Bişar Ulutaş ve Cemal Aşan'ın golleriyle skoru eşitledi:3-3
Bu dakikadan sonra iki takım da biraz daha kontrollü oynadı.

 


         VASKİ takımı Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı ile durumu 4-3 yaparken, Basınspor'da Rıdvan Can beraberlik golünü attı:4-4
    Maçın sonlarına doğru ataklarını artıran VASKİ takımı bir kez daha Genel Müdür Ali Tekataş'ın attığı güzel golle skoru 5-4 yapmayı başardı.

 


         Karşılaşmanın bitmesine beş dakika kala, Basınspor'un kazandığı penaltıyı Rıdvan Can kalecinin kucağına bırakırken, Bişar Ulutaş attığı golle skoru eşitlemeyi başardı:5-5
    Maç böyle bitecek derken, Basınspor'da Baki Karaca maçın son dakikasında attığı golle takımını 6-5 öne geçirdi.
    Karşılaşmada başka gol olmadı ve Basınspor son zamanlarda galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

 


         Maç sonrası açıklamalarda bulunan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, VASKİ takımı ile güzel bir dostluk maçı yaptıklarını ve çekişmeli geçen müsabakayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Maçın rövanşının ise, yakın bir zaman içinde çim sahada yapılması kararlaştırıldı.