Başbakan'dan Van milletvekillerine fırça!

30 Mart'ta yapılan yerel seçimler öncesi sık sık Van'ı çok istediğini dile getiren Erdoğan seçim sonrası görüştüğü Van milletvekillerini fırçaladı.

VAN 17.04.2014 22:03:08 0
Başbakan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kaybedilmesiyle ilgili olarak, "30 milletvekili olan BDP'liler kadar olamadınız' dediği belirtildi. Her defasında Van'ı çok istediğini ve mutlaka kazanılması gerektiğini söyleyen Erdoğan'ın bu nedenle 4 Van milletvekilini sorumlu tutup "Nasıl kaybedersiniz" dediği öğrenildi.

Meclis grubunda dile getirdiği İsmet İnönü'nün sözlerini kullanan Erdoğan'ın "İnönü'nün doğru sözlerinden biri de Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça.." diye eleştirdiği kaydedildi.

ERDOĞAN'IN EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ İLÇE

Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Erdoğan'ın en çok üzüldüğü ilçenin Söğüt olduğu ortaya çıktı. Osmanlı Devleti'nin kurulduğu Söğüt'te belediye başkanlığının kaybedilmesine üzüldüğü ifade eden Erdoğan'ın, "Beni ençok üzen Söğüt'ü alamayışımız. Osmanlı'nın kurulduğu Söğüt'e çok büyük yatırımlar da yapmıştık" dediği öğrenildi.

Öte yandan Başbakan'ın Ankara'ya çağrılan İl Başkanı Abdullah Aras'a neler söyleyeceği ise merak konusu.