Başarılı boksöre coşkulu karşılama…

Ukrayna'da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Vanlı Azad Demirhan, memleketinde coşkuyla karşılandı.

VAN 28.05.2015 10:57:23 0
Başarılı boksöre coşkulu karşılama…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Ferit Melen Havalimanı'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Ömer Ürek, antrenör Ayhan Öz ve arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılanan boksör Demirhan, şampiyonluğunu sevenleriyle kutladı. Avrupa üçüncüsü olan oğlunu karşılamaya gelen baba Husret Demirhan, çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirtti.
Antrenör Ayhan Öz ise, daha önceden de öğrencilerinin güzel başarılar elde ettiklerini vurgulayarak, kasım ayında yapılacak olan yarışmalar için maddi ve manevi destek beklediklerini kaydetti.
Halterci Azad Demirhan ise, hocaları sayesinde başarılar elde ettiğini dile getirerek, mutlu olduğunu ifade etti. Bundan sonra dünya şampiyonasına hazırlanacağını söyleyen Demirhan, “Çok mutluyum. Böyle karşılanacağımı düşünmüyordum. Hocalarım ve arkadaşlarım burada. Allah'ın izniyle daha özverili çalışıp dünya şampiyonasına katılacağım'' şeklinde konuştu.