BARDAKÇI HALKI HİZMET BEKLİYOR!

Bardakçı mahallesi sakinleri çok dertli

VAN 6.11.2017 11:56:12 0
BARDAKÇI HALKI HİZMET BEKLİYOR!
Tarih: 01.01.0001 00:00



Bardakçı mahallesi sakinleri çok dertli

Bir grup bardakçı mahallesi sakini fırsatta buldukları her anda mahallelerinin sorunlarının çözülmesini istiyorlar

Kendilerinin seçimden seçime hatırlandığını dile getiren mahalle sakinleri yetkililere seslenerek bardakçı mahallesinin sorunlarının çözülmesi için gerekenin yapılmasını istiyorlar.

Mahalleliler bardakçıya bir çivi bile çakılmamış diğer köylere neler yapıldıysa bize de aynısını yapılmasını istiyoruz dediler.

Türkiye’nin üçüncü büyük mahallesi ve merkeze 10 kilometre uzaklıkta olan Van’ın en güzel yerleşim yerlerinden bir bardakçı mahallesi bakımsızlığa terkedilmiş diyen sakinler ilgililere dert yanıyor.

Çocukların oynayacağı parklarının olmadığını, kendi imkânları ile çocuklara servis beklerken yağmurdan korunmaları için dura yaptıklarını belirten mahalle sakinleri, aynı zamanda çocuklar için halı saha yapılmasını talep ediyorlar. Bu yöntemle çocukların kötü alışkanlıklar yerine sporu tercih edeceklerini dile getirdiler

Taziye evlerinin çökecek duruma gediğini, yolarının yapılmadığını ve çok berbat olduğunu söyleyen bardakçı mahallesi sakinleri bu koşullarda eğer köyümüze bakılmaz ise seçim zamanında da bardakçıya kimsenin gelmesi istemiyoruz dediler.