Bakhelebak’tan engelli kadınlara kahvaltı

Bakhelebak Kahvaltı Salonu tarafından, Van İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’nde (VİED) istihdama yönelik eğitim gören 35 engelli kadına kahvaltı verildi. Salon sahibi Yusuf Konak, sosyal sorumluluk gereği kahvaltı ikramında bulundukla

VAN 30.10.2017 10:34:48 0
Bakhelebak’tan engelli kadınlara kahvaltı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Bakhelebak Kahvaltı Salonu sahibi Yusuf Konak, VİED tarafından bir süredir sürdürülen “Engelli Kadınların İstihdam Edilebilirlikleri Projesi” kapsamında eğitim gören 35 engelli kadına kahvaltı verdi.

 

SOSYAL SORUMLULUK
Kahvaltıya davet edilen engelli kadınlar mutluluklarını ifade ederken, salon sahibi Yusuf Konak da, “engelli kadınları kahvaltıda buluşturmasının tek nedeninin sosyal sorumluluk olduğunu, yoksa engellilerin kahvaltıya ihtiyaçlarının olmadığını” söyledi.
Konak, herkesi engellilere karşı duyarlı olmaya çağırdı. 

 

EŞİT HAK EŞİT İMKÂN
Salon sahibi Yusuf Konak’a teşekkür eden VİED Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Yiğit de, “Engellilerin tek sorunu eşit haklar ve eşit imkânlardır. Başka bir sorunumuz yoktur. Zaten mücadelemiz de hep bu yönde olmuştur. Kahvaltı ve duyarlılığı için Yusuf Konak'a ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.  

 

"ÇOK İYİ AĞIRLANDIK"
VİED Başkanı Filiz Yörükoğlu da çok iyi ağırlandıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Van kahvaltısının mucidi ve ulusal alanda tanınmasına katkı sağlayan Yusuf Konak, VİED'i yine çok iyi ağırladı. İlk defa bir kahvaltı salonunda Van kahvaltısı deneyen arkadaşlarımız çok mutlu oldu. Yusuf Konak, sosyal sorumluluk bilinciyle defalarca engelli kadınları misafir etmiştir. Kendisi her zaman engellilerin yanında durmuştur. Ayrıca kendisinin engelli çalışanları da var. Örnek bir iş insanı… Kahvaltı salonunda engellilerin de her alanda başarılı olabileceğini görenlerin sayısında artışın olması bizi sevindirdi. Erişebilirlik anlamında son derece kurallara uygun bir iç donanıma sahip olan salon bedensel engelli arkadaşlarımızdan takdir topladı. Yusuf Konak’ın güzel daveti ve ev sahipliği için teşekkür ederiz.”

Özel Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi