Bakan Yardımcısı Çiftci, ESOB'u ziyaret etti, sorunları dinledi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini ziyaret ederek, esnaf temsilcileri ile buluştu. Birliğe bağlı 19 oda başkanı ve yönetim kurul

VAN 27.08.2016 13:51:30 0
Bakan Yardımcısı Çiftci, ESOB
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine bağlı 19 mesleki oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile araya gelen Bakan Yardımcısı Çiftci ve Genel Müdür Erkan, esnafın sıkıntılarını dinledi.

DİLE GETİRİLEN SIKINTILAR
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı karşılarında bulan esnaf temsilcileri, uzun süredir gündeme getirilen sorunların çözümünü istedi. Esnaf temsilcileri, özellikle kredi sıkıntıları, vergi borçlarının terkini ve sicil affının getirilmesini talep etti.

"TALEPLER GÜNDEMDE OLACAK"
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan da, esnafların taleplerinin gündemlerinde olacağını vurgulayarak; "Esnaflarımız bizim için, toplumumuz için son derece önemlidir. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dediler.
Bakan Yardımcısı Çiftci; "Esnaf ve Sanatkarlarımız, ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez öneme sahiptirler. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın dengeli biçimde dağılması ve sürdürülmesinde esnaflarımızın yaptığı katkı ortadadır. İşsizliğin azalması, istihdamın ve üretimin arttırılması gibi konularda, değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlayan esnafımıız, yapısal ve toplumsal açıdan vazgeçilmezdir. En kısa zamanda esnaf ve sanatkarlarımızın ülkemiz ekonomisi içinde sosyal ve siyasal yaşamında hak ettiği yeri alacağına inanıyorum" dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan da esnafların vazgeçilmez birer yapı taşı olduğuna işaret ederek, esnaf sorunlarının sürekli gündemlerinde olduğunu ve çözümü için çabaladıklarını belirtti.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -