Bakan Bozdağ Erciş ilçesini ziyaret etti

Van'daki programları tamamladıktan sonra Erciş ilçesine giden ve yapımı devam eden yeni adliye binasında incelemelerde bulunan Adalet ve Kalkınma Bakanı Bekir Bozdağ, daha sonra ilçede görev yapan hakim ve savcılarla bir araya geldi.

VAN 18.09.2014 20:08:41 0
Bakan Bozdağ Erciş ilçesini ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Adalet ve Kalkınma Bakanı Bekir Bozdağ, Van'daki programları tamamladıktan sonra Erciş ilçesine Hakim ve savcılarla görüştükten sonra AK Parti İlçe Başkanlığı’na giderek partililerle bir araya geldi.

 

“Van'a 15 katrilyon liralık yatırım yapıldı”

Bakan Bozdağ yaptığı konuşmada, Van ve  Erciş'in büyük deprem yaşadığını ifade ederek, “Allah bir daha böyle acılar felaketler yaşatmasın. Hükümet olarak acılarınızı dindiremeyiz ama geride kalanların yaralarını sarma konusunda ciddi adımlar adıldı. Van'a 15 katrilyon liralık yatırım yapıldı. Sadece depremden sonraki iki yılda 6,5 katrilyon civarında yatırım yapıldı.”  Dedi.

 

Erciş Adliyesi 2 Ekim’de hazır

Erciş'te yapımı devam eden yeni adliye binasının 2 Ekim'de tamamlanarak hizmete açılacağını bunun yanında hâkim ve savcıların ihtiyaçlarını karşılamak için yeni lojmanlarında inşa edileceğini belirten Bakan Bozdağ, “Türkiye, 12 yılda güçlü iktidarı sayesinde çok büyük başarılara imza attı. İstikrar ve huzur devam ettiği sürece daha büyük hizmetleri hayata geçirilecektir.” İfadelerine yer verdi.

 

Bozdağ daha sonra beraberindeki heyetle birlikte tekrar Van merkeze döndü.