Bak Hele Bak'ta açık havada kahvaltı keyfi…

'Ben ilk kez Van'a geldim.

VAN 3.06.2015 12:13:31 0
Bak Hele Bak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın önde gelen kahvaltı salonlarından biri olan 'Bak Hele Bak' Kahvaltı Sarayı, son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Özellikle yurt içi ve yurt dışından gelen misafirler, geçtiğimiz yıl faaliyete giren açık hava bölümünde kahvaltı keyfi yaşıyor.
      Bölge: Burhan Ergin
Kahvaltı dendiğinde akla gelen ilk şehir olan Van'da, önde gelen kahvaltı salonlarından biri olan Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı, sıcak havaların kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte açık hava bölümünde kahvaltı yapmaya gelenlerin sayısının artmasıyla yoğun bir mesai harcıyor.
Kahvaltıyı açık havada yapmak isteyenlerin yoğunluklu olarak tercih ettiği balkon bölümü estetik görünümüyle de dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen açık hava bölümü, havaların da sıcak olması ile birlikte yoğun ilgi görüyor. Birçok müşteri önceden rezervasyon yaparak açık hava bölümünde kahvaltı yapmanın keyfini yaşıyor.
Gazetemize açıklama yapan kahvaltı salonu sahibi ve 'Bak Hele Bak' patentine sahip Yusuf Konak, "Van'da geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız balkon bölümüne son zamanlarda yoğun bir ilgi gösteriliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte bu bölümü tercih edenlerin sayısında da büyük artış yaşanıyor. Açık havada kahvaltı yapmanın keyfini yaşayan vatandaşlarımız bu durumdan gayet memnun. Elimizden geldiğince müşterilerimize en iyi imkânı sunmaya çalışıyoruz. Ferah ve güzel mekânlar oluşturarak Van Kahvaltısı'na olan ilgiyi daha çok artırıyoruz. Kahvaltı salonumuzda her türlü çeşide yer veriyoruz. Van Peyniri'nden tutun, Van Balı'na kadar, yöresel kahvaltılarımızdan kavuttan, murtuğaya kadar her çeşidi müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz" dedi.
 Öte yandan balkonda kahvaltı keyfi yaşayan vatandaşlar ise, 'Bak Hele Bak' Kahvaltı Sarayı'nda kahvaltı keyfini yaşadıkları için mutlu olduklarını söyledi. Van'a ilk kez geldiğini belirten bir vatandaş, "Ben ilk kez Van'a geldim. Bu sayede Van'ı gezdik ve dolaştık. Meşhur kahvaltısından tatmak istedik. Bize burayı önerdiler. Gerçekten de Türkiye'nin birçok yerinde kahvaltı yapmama rağmen böylesine güzel bir mekânda kahvaltı ilk kez yapıyorum. Ürün çeşitliliği çok zengin. Van'a ait çok sayıda kahvaltı ürünüyle tanıştık. Vanlıların sıcak yaklaşımı da bizi son derece memnun etti. Buradaki bu güzelliği memleketimize gittiğimizde anlatacağız. Fakat şunu söylemeden yapamayacağım, inanın Yusuf Konak'ın bu güzel yaklaşımı sizin şehrinize çok sayıda yerli ve yabancı turisti çeker. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.