'Bak Hele Bak, fuarda Van standına bak'

Van'ın turizm elçisi olarak bilinen 'Bak Hele Bak Yusuf Konak', 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Diyarbakır'da yapılan Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı'nda, Van standının yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Konak, özellikle Van Kahvaltısı

VAN 19.11.2018 09:17:51 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
   GURME 2018 Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı'nın, 14 - 18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştiğini söyleyen 'Bak Hele Bak Yusuf Konak', TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarda Van standının en fazla ziyaret alan stant olduğunu söyledi.

 


            Kastamonu, Trabzon, Van, Osmaniye, Hatay, Mersin, Sivas ve Kayseri başta olmak üzere 28 ilden 112 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuarın, Van'ın tanıtımı açısından büyük bir fayda sağladığını anlatan Yusuf Konak, "Söz konusu fuara Van Ticaret ve Sanayi Odası onur konuğu olarak katıldı. Necdet Takva ve yönetimi de fuara katıldı. Bizler de Van Kahvaltısını orada sunduk. Fuara katılanlar da gerçek bir kahvaltı gördü. Fuara katılanlar, Van Peyniri, Van Cacığı, Van Kavutu, Kaymak, Tereyağı, Murtuğa ve birçok ürünümüzü orada tattılar. Diyarbakır'da kahvaltı salonu işletmecileri de bize çok büyük bir misafirperverlik gösterdiler. Orada fuara katılanlar bize büyük ilgi gösterdiler. Van Kahvaltısının yanı sıra Van yöresel yemekleri verildi. Kahvaltımız daha fazla tanıtılmış oldu. Oradaki basın ve tüm sivil toplum örgütlerine de ayrıca bir kahvaltı ikramımız oldu. Güzellik oldu, kardeşlik oldu. Yine sloganımızı orada da dile getirdik: Hep beraber varız, hep beraber Van'ız" ifadelerini kullandı.

 


           Kendilerine Diyarbakır'a ait yöresel kıyafetler ve şapka hediye edildiğini anlatan Konak, "Bizlere yöresel kıyafetler hediye edildi. Biz orada taktık ve sosyal medyada da bu görüntümüz büyük beğeni aldı. Diyarbakır'daki tüm basın özellikle Van standına olan ilgiyi yazıp çizdiler. Bizler de Van'ın tanıtımı için gittik. Eğer bir faydamız olmuşsa ne mutlu bize. Örneğin Van TSO Başkanı Necdet Takva orada bir konuşma yaptı, gerçekten de çok muazzam bir konuşma oldu. Herkes takdir etti. Necdet Takva onur ödülü de aldı" diye konuştu.

 


           Van'dan kilimciler, gümüşçüler, turizmciler ve önemli isimler de orada bulundu. Bu fuarın Van ve Van'ın yöresel lezzetlerinin tanıtımı açısından büyük faydasının olduğunu gördük. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Öte yandan Yusuf Konak, fuara katılan birçok basın mensubuna da röportajlar verdi.

türk porno