Aysel Tuğluk'tan darbe çağrısı!

HDP’li vekil Aysel Tuğluk t24.com.tr’de yazdığı yazısında “süreç konusunda devletin geleceğini düşünenler ve seküler güçler hızla sorumluluk almalıdır” diyerek askere darbe mesajı yoladı.

VAN 30.10.2014 09:58:12 0
Aysel Tuğluk
Tarih: 01.01.0001 00:00
 HDP’li vekil Aysel Tuğluk, askere taş atmasının ardından bu sefer de askeri göreve çağırdı.

Suruç’ta askere taş atmasıyla gündeme gelen HDP’li milletvekili Aysel Tuğluk, t24.com.tr’de yazdığı yazısında “süreç konusunda devletin geleceğini düşünenler ve seküler güçler hızla sorumluluk almalıdır” diyerek askere darbe mesajı yoladı.

AK PARTİ IŞİD KARTI İLE SÜRECE KOMPLO KURDU

İşte Tuğluk’un yazısından o kısım;

“Ne zaman AKP’ye yönelik eleştiriler çoğaltılsa hemen “öyleyse süreç bitecek mi?” diye soruluyor. Hayır, kesinlikle barış sürecini bitirmekten söz etmiyorum. Ama açıkça belirtmek gerekiyor ki, AKP kesin bir şekilde partner olmaktan çıkmıştır. Zira, IŞİD kartı ile sürece karşı en büyük komployu kurdu. Bu açıdan süreç konusunda devletin geleceğini düşünenler ve seküler güçler hızla sorumluluk almalıdır.”

PARALEL TETİKÇİ SİTEYE YAZDI

Tuğluk’un askeri darbe yapmaya çağıran yazısı paralel örgütün operasyon ve tetikçi sitelerinden t24'de yayınlandı. t24'e “konuk yazar” olarak yazan Tuğluk’un çıkışı, HDP’nin paralel örgütle nasıl iş tuttuğunun da göstergesi oldu