Aslan'dan, Ak Parti'li kadınlara saldırıya tepki…

''ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ''

VAN 26.05.2015 09:44:52 0
Aslan
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, seçime yakın bir süre kala Ak Parti Kadın Kolları üyelerinin saldırıya maruz kaldığını belirtti. Aslan, "Saldırılar bizleri asla sindiremez" dedi.
Bölge: Fehmi Tekdur
 
Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, "Cumhuriyet Mahallesi 4.sokak, Bostaniçi Toki ve Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde kadın  kollarımız seçim çalışmaları yaptıkları esnada broşür dağıtırken sözlü ve taşlı saldırıya uğradıklarını söyledi.
 
ASLAN "SALDIRILAR BİZLERİ ÇALIŞMALARIMIZDAN ALI KOYAMAZ"
Söz konusu saldırılardan sinmeyeceklerini dile getiren Aslan, "Sonuna kadar davamızın arkasında olacağız. Bu tür saldırılar bizleri çalışmalarımızdan alı koyamayacağı gibi daha azimli ve mücadeleci bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmemize vesile olacaktır. Bu muamele tamamen insanlık dışıdır. 'Cennet annelerin ayakları altındadır' buyruğuna yürekten inanan bir milletiz. Kadını her zaman ve her zeminde, baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız" ifadelerini kullandı.
 
''ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ"'
Şiddeti cehaletle bir tutan Aslan, "Bizim tarihimizi gözden geçirecek olursak, kültürümüzde, inancımızda ayrı gayrı yok. Biz millet olarak hiçbir zaman ayrımcılığa tenezzül etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı elinin tersiyle iten, kadını ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileriyiz. Ayrımcılığın her türlüsüne karşı olduk. Bizler etnik, mezhepsel, cinsel hangi konuda olursa olsun insanların hor görülmesine, dışlanmasına, kötü muameleye tabi olmasına karşı olduk. Kadınlarımızın evde, iş yerinde, sosyal hayatta şiddete maruz bırakılmasını ruhen, vicdanen ahlaken asla kabul edemeyiz" diye konuştu.