Aslan: Davamızdan vazgeçmeyeceğiz

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısında İlçe Başkanı Rasim Aslan, 7 Haziran seçimlerinde başarısız olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, 'Ama bu bizi davamızdan vazgeçecek anlamına getirmez. B

VAN 3.08.2015 10:56:17 0
Aslan: Davamızdan vazgeçmeyeceğiz
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Parti'nin İpekyolu Temmuz ayı Danışma Kurulu toplantısı Cumartesi günü yapıldı. Toplantıya Milletvekili Kayatürk'ün yanı sıra İl Başkanı Zahir Soğanda, ilçe başkanları ve davetliler katıldı.
Toplantıda ilk söz alan İpekyolu Kadın Kolları İlçe Başkanı Nalan Cacim, seçimlerde başarısız olduklarının altını çizerek, Ak Parti'nin tekrar bölgede birinci olması için çaba sarf edeceklerini vurguladı.
ASLAN: "GEÇMİŞTE ZOR GÜNLER GÖRDÜK"
Daha sonra söz alan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ise geçmiş hükümetler döneminde çok zor günler yaşadıklarını belirterek, "Geçmişini hatırlamayan bir insan geleceğinden emin olamaz. Çok zor dönemlerden geçtik. Çor zor günler yaşadık. Onun için hükümetimiz kendini yeni görmüş bir hükümet değildir. 13 yıldır bu ülkeye yapılmayan hizmetleri yaptı. Türkiye'de olup bitenleri çok iyi bilen bir hükümete mensubuz. Son seçimlerde maalesef bir hayal kırıklığı yaşadık. Ama bu bizi davamızdan vazgeçecek anlamına getirmez. Bu bizim davamızı bundan sonra daha yüksek tutmayacağımız anlamına da gelmiyor. Bu bizi kırbaçlamıştır. Daha iyisini nasıl yapabiliriz. 2002 ruhunu nasıl tekrar yakalayabiliriz çalışması içinde olacağız. Eksikliklerimizi araştırıp gidereceğiz. Gelecek seçimler için bütün arkadaşlarımızla çalışacağız" dedi.
Van'da çok önemli STK ve derneklerin olduğunu kaydeden Aslan, seçim çalışmalarında ev ziyaretlerinin de olacağını anlatarak, "Biz hiç kimseyi göz ardı etme gibi bir lüksümüz yok. Bundan sonra enine boyuna her türlü şekilde araştırmayı yapacağız ve bu kaybımızın nerden çıktığını mutlaka bulacağız. Bizim çok önemli STK'larımız ve derneklerimiz var. Biz bu STK ve derneklerle irtibata geçeceğiz ve daha yoğun bir çalışmayla Van'ı nasıl kazanabiliriz. Büyükşehir'i nasıl alabiliriz. İlçeleri nasıl alabiliriz ve 8 tane milletvekili nasıl gönderebiliriz çalışmalarını yapacağız. Deme ki bundan sonra daha çok çalışmalıyız. Halkın bütün sorunlarına koşacağız. Ak Parti'de eskiden de böyleydi, bundan sonra da böyle devam edecek. İnşallah bundan sonrada partimizde ev ziyaretleri de olacak" şeklinde konuştu.
Daha sonra Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Zahir Soğanda, konuşmasını gerçekleştirdi.
Toplantı ardından basına kapalı olarak devam etti.

Bölge: Burhan Ergin