ASIL MEDENİYET İSLAM’A AİTTİR

“Van Okuyor” projesi kapsamında Özen Adalı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, asıl medeniyetin İslam’a ait olduğunu söyledi.

VAN 30.03.2017 20:52:01 0
ASIL MEDENİYET İSLAM’A AİTTİR
Tarih: 01.01.0001 00:00


Van Okuyor Projesi kapsamında Van İl Müftülüğünün okul ziyaretleri devam ediyor. Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas,projesi kapsamında Özen Adalı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.


Burada öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Arvas, “Geleceğimizin teminatı değerli gençler.Asıl medeniyet İslam’a aittir. Bu medeniyet de ahlakta, fende, ilim ve bilimde her türlü kendini geliştirecek,yarınlarımızı uygarlık seviyesine ulaştıracak olan siz gençlerle mümkündür. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin buralara gelmenize vesile olan anne ve babalarınızı tebrik ediyorum.” dedi.


Arvas konuşmasınındevamında Peygamber Efendimiz (sav)’in “İyiliğe anahtar, kötülüğe kilit olmak” hadis-i şerifini öğrencilere hatırlattı.
Programın sonunda öğrencilere, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından öğrencilerin seviyelerine uygun kitaplar hediye edildi.İLKHA