Arlem’den 3 eğitimli seminer…

Arlem Akademi ve Kişisel Gelişim Merkezi, yarın Van TSO’da üç eğitimden oluşacak bir seminer düzenliyor. Gazeteci ve aynı zamanda söz konusu firmanın ortaklarından Rıdvan Can, eğitimlerin Van adına sevindirici ve faydalı olduğunu ifade

VAN 29.05.2015 16:07:02 0
Arlem’den 3 eğitimli seminer…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van’da kısa bir süre önce hizmete giren Arlem Akademi ve Kişisel Gelişim Merkezi, üçüncü seminerini yarın gerçekleştiriyor. Saat 10.00’da Van TSO’da gerçekleşecek seminer, Özlem Çetin ve Semra Odabaşı tarafından verilecek.
Merkezi İzmir’de bulunan Arlem Akademi ve Kişisel Gelişim Merkezi’nin Van’daki ortaklarından ve aynı zamanda gazeteci Rıdvan Can, söz konusu seminerin; Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili, İnsanları İkna Etme Sanatı, Motivasyon ve Verimli Çalışma Yöntemleri başlıklı eğitimlerden oluşacağını belirtti.
Van’da ilk semineri 13 Aralık’ta VATBO Toplantı Salonunda gerçekleştirdiklerini, daha sonra Van TSO’da ikinci semineri verdiklerini anlatan Can, üçüncü seminere de yoğun bir ilgi olacağını belirtti.
Seminerlere yoğun ilgi olduğunu belirten Rıdvan Can, “Seminerimize her kesimden isimler katılıyor. Çevremizin ve itibarımızın etkisiyle birçok kişi bu seminere katılıyor. Bu eğitimlerin Van için gecikmiş bir program olduğunu düşünüyoruz. Eğitimler için belli kontenjanlar planlıyoruz. Örneğin 100 kişilik bir eğitim planladığımızda yoğun ilgi olabiliyor, bu sayıyı 130’a çıkarıyoruz. Bilet fiyatımız sadece 50 TL. Bu fiyata tam üç eğitim veriyoruz. Van’da bir şirketin sahibi bana daha önce İzmir’de bir seminere katıldığını ve 1000 Euro ödediğini söyledi. Yani düşünebiliyor musunuz, bizim bu seminer bedavadan biraz pahalı. Bundan sonraki seminerlerimize de katılımların daha fazla olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.            Bölge: Salih Deniz