ANTALYA VAN VAKFI ÇITAYI YÜKSELTTİ

Antalya Van Vakfı Vanlıların sesini daha çok duyurmak, Van'ı her platformda başarıyla temsil etmek ve tanıtmak amacıyla Antalya Anadolu Hemşeri Dernekleri Platformu'na katıldı.

VAN 4.12.2016 19:01:04 0
ANTALYA VAN VAKFI ÇITAYI YÜKSELTTİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya'da yaşayan Vanlıların birlik berberliğini sağlamak, başta Vanlılar ve Antalyalılar ile diğer illerin vatandaşlarıyla yakın dostluklar kurmak,  Antalya'nın gelişmesine katkıda bulunmak, Van'ın kültür, tarih ve turizm değerlerini tanıtmak Vanlı öğrencilere burs sağlamak, çeşitli sosyal etkinliklerde bulunmak amacıyla 2006 yılında Antalya'da kurulan, başkanlığını iş adamı Recai Kırımıztaş'ın yaptığı Van Vakfı faaliyetlerine yeni bir boyut daha kattı.

 

Antalya'da davet edildiği tüm platformlarda, yurt dışı gezilerinde Van'ı başarıyla temsil eden Van Vakfı Antalya Hemşehri Dernekleri Platformu'na katılarak bir başarıya daha imza attı. 

Antalya'da Valilik, belediyeler, meslek odaları, AK Parti, CHP, MHP başta olmak üzere siyasi partileri ziyaret ederek güçlü dostluklar kuran Van Vakfı etkilikleriyle dikkat çekiyor.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya meslek odaları, vakıf, dernek temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya gelerek ağırlıkla ekonomik sorunların konuşulduğu toplantıda söz alan Van Vakfı Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Dede yaptığı konuşmayla katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

Konuşmasında birlik beraberliğe dikkat çeken Dede, "Bu toplantıda yüzlerce başkan ve temsilci var. Toplantıda söz alan değerli konuşmacıların tamamı ağırlıkla ekonomi konuştu. Güzel ülkemizin asıl ihtiyacı birlik beraberliktir. Birlik beraberlik ve huzur olmadan ekonomi gerçek anlamda düzelmez. Doğu ve Güneydoğu illerimiz arasında gönül köprüsü kurulması gerekir. STK'lar arasında güçlü bağlar kurulmalı.  Antalya kalkınmadan Van kalkınmaz. Van huzur bulmadan İstanbul huzur bulmaz. Çünkü biz et tırnağız, biriz beraberiz. El ele vererek aşamayacağımız sorun yoktur" dedi. Serpil Dede'nin konuşmasını ilgiyle dinleyen Kılıçdaroğlu Dede'ye teşekkür etti.

KAYNAK Vansesi Haber Merkezi