Anavatan Van İl Başkanı belli oldu

Anavatan Van İl Başkanı M. Nasri İnan olarak açıklandı. İnan, Merhum Özal’in partisi olan Anavatan Partisi’nde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

VAN 6.12.2018 19:32:42 0
Anavatan Van İl Başkanı belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00
     Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Anavatan Van İl Başkanı M. Nasri İnan, “Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

             2019 seçimleri ile ilgili de konuşan M.Nasri İnan, “Hepinizin de bildiği üzere 31 Mart 2019 yerel seçimlerine adım adım ilerlerken   kendini ülkenin bekası için sorumlu hisseden nice vatan evladı farklı yollar ile bu sorunluluğunu yerine getirmeye çalışıyor. Biz de Van ilimizin kazanımlarının ve çıkarlarının öncelikli hedef olduğu ülküsü ile yeni kurduğumuz fakat varlığı Merhum Özal’a dayanan Anavatan partisi ile bu ülke ve bizzat ilimiz için yola koyulmanın gururunu yaşarken siz değerli hemşerilerimiz tarafından yalnız bırakılmadığımız için sizlere minnettar olduğumu belirtmek isterim” dedi.

 


            Anavatan Van İl Başkanı M. Nasri İnan, “Öncelikle bilinmesini istediğim bir hususta şudur ki nerede olduğunuzun değil, olduğunuz yerde nasıl bir insan olduğunuz önemli. Bu sebeple merhum Özal’ın geleceğe dair belirlemiş olduğu misyonun hayata geçirilmesi ve ülkenin fikirler fark etmeksizin daha aydınlık bir geleceğe ilerlemesi adına sahsım ve bağlı olduğum partimin Türkiye halklarına yeniden merhaba dediği bu yeni doğuşta sizleri yanımızda görmekten şeref duyacağımızı bilmenizi isterim. Sözlerime son vermeden önce devleti aliyenin kıyamete kadarki bekasının muhafaza ve müdafaa edilmesinde her duyarlı vicdan sahibi kişinin bu yarışta bizimle birlikte yürüyeceği hiç bir yolun ortasında kalmadan ilerleyeceğinden emin olmasını ve Allah’ın bu vatan ve insanlık için bir şeyler yapmak isteyen her kişi kurum kuruluşu muvaffak etmesini temenni eder sizlere derin saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi