‘Anasının oğlu’ çok korkuyor!

Ramazan Yaman

VAN 12.09.2017 10:45:34 0
‘Anasının oğlu’ çok korkuyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İnsan dinsiz olabilir. İnsan taşa tapabilir. İnsan ineği ilah edinebilir. Hiç bir sorun yok. Bu en doğal hakkıdır insanın. Zira inkârın serbest olmadığı yerde imanın değeri ve anlamı olamaz.

 

İnsan kendi eşiyle yaşadığı en mahrem halleri bile şeyhinin dikizlediğine inanır ve bundan dolayı özel bir zevk alabilir! Ar meselesi, mide meselesi, zevk meselesi! 

 

Bu kendisiyle şeyhinin arasında kurulmuş bir fantazidir! Hiç kimse ama hiç kimse karışamaz! Böyle birisini bu zevkinden, bu fantazisinden mahrum etmeye kalkan her türlü baskıya vallahi karşı çıkarım! Ancak hiç kimseye zarar vermemesi ve bu fantaziyi  uydurulmuş dininin dairesi içinde yaşayıp, indirilmiş dine bulaştırmaması ve kimseye bunu dayatmaması koşuluyla.

 

İnsan, şeyhinin bir kibrit kutusunun içine diğer müritlerle birlikte kendisini saklayıp Allah'dan kaçırarak cennete yerleştireceğine bile inanabilir. İtiraz ederiz! Eğer bunu islamın içine katıp  "islam budur" diyorsa... Lakin bunu islam değil tasavvuf dininin bir itikadı olduğunu söylerse "leküm diniküm veliyedin" der geçeriz. Bunada hakkı vardır.

 

Bir insan bir tasavvuf dininin kendisine ödediği ücret mukabilinde kalemşörlükde yapabilir! Kendisini iktidar gücünün kollarında güvende hissedebilir ve buradan rahatlıkla kendi dininin, kendi ilahının propagandasını yapabilir!... 

Adam geçimini buradan sağlıyordur, "emeğine" saygı duyarız! Fakat yaptığı iş Allah'ın dinine ve onun müntesiplerine zarar verirse haddini bildiririz! Kimse bana, "sert yazıyorsun" demesin! Alkışlayacak  değilim! İslam selamdır, selamettir fakat zulmedenede çiçek atmamızı emretmez!

 

Böyle biri var! Para karşılığı, kendi ilahını ve kendi dinini yüceltmek adına müslümanları tahkir eden... Onları itibarsızlaştırmak adına lakap takan, islamın kitabından konuşan bir Alime "Musti" diye hitap eden biri var.

 

"Allah dostları" sözünü müslümanlardan çalıp kendi ilahına yamayan, ağdalı ve buğulu bir dille, ağzını eğip bükerek kendi dininin ve kendi ilahının hükümlerini Allah'ın ve rasülünün sözlerinin yerine ikame etmeye kalkan biri var!

 

Kendisine "babasının oğlu" diyor! Bir Anadolu tabiri olan ve kalleş, iki yüzlü, alınıp satılmaya hazır kişiler için kullanılan "Anasının oğlu" tabirinin ne anlamda kullanıldığını iyi biliyor! Bu potansiyelini gizlemek için kendisini "babasının oğlu" tanımlamasıyla kamüfle ediyor! Fakat tam bir "anasının oğlu" ve "anasının gözü" olduğu kaleminden ve o zorlayarak buğulandırdığı sesinden sadır olanlardan belli oluyor...

 

Kendi tapındığı dininin sahibinin holdingleri var, iktidarda adamları var, tövbe satarak ve işlerini cinlere perilere gördürerek edinmiş bunca malı mülkü!.. 

 

Mustafa İslamoğlu gibi bir alime dil uzatırken bunlara güveniyor! İslamoğlu'nun hiç bir şirketi yok. Hiçbir güç sahibiyle siyasi ve ekonomik bağı yok. Sadece dert sahibi. Allah'ın dinine tasavvuf dininden, rivayetçilik dininden, şianın batıniliğinden, selefilik fanatizminden, mezheb holiganlığından bulaşan kiri pası dert edinmiş ve bu dertle yanıp kavrulan bir alim. Hiç kimseden hiçbir ücret istemiyor. Fakat Allah ile görüşemediği için hataları kusurları vardır elbet! 

 

Allah'ın dinine bulaştırılan pislikleri temizlemek adına ağzını her açtığında cübbelisi, takkelisi, kippalısı, pensilvanyalısı, menzilvanyalısı, çarşambalısı, perşembelisi ve onların etki alanında geçimini sağlayan her uydurulmuş din mensubu kuduz köpek gibi saldırıyor!..

 

Birde utanmadan sıkılmadan "İslamoğlu'ndan kaç para aldığımı" soruyorlar bana! İslamoğlu'ndan kuruş alan namerttir! Yüz yüze bir kere görüştüysem gözüm çıksın! İslamoğlu'nun kimsenin savunmasına ihtiyacı yok. Biz sadece kartaca yıkılırken bir kazma indirebilmiş olmanın zevkiyle yazıyoruz...

 

Kendileri büyük paralarla, büyük  gelecek hayaliyle yazıp konuştukları için, Allah'ın dininin üstüne kendi dinlerini koydukları için akılları almıyor! Kendileri şeyhlerinin necasetine bile kutsaliyet atfetmek adına menkıbeler üretmekten çekinmedikleri için bizide öyle zannediyorlar!.

 

Menzilvanya kalemşörü kendi gavsı gibi İslamın bilginlerininde İlah ile görüştüğünü zannediyor! İnsan peygamberi kabul edememeyi aştılar, insan alimide kabul edemiyorlar! Çünkü insan bir mürşid orasına burasına adam sıkıştırıp cennete yerleştiremez! Ve kerameti kendinden menkul, zır cahil, edepten hayadan yoksun, ona buna iftira atmaktan başka meziyeti olmayan sığ kafalı soytarıları gazete ve televizyonlarda ahkâm kestirmek için besleyemez!

 

"Anasının oğlu" değil, "babasının oğlu" olanlar ancak Allah rızası için mücadele edebilir ve Allah'ın dini için dertlenebilirler!

"Anasının oğlu" ve "Anasının gözü" olanlar onları "musti" diye çağırırlar... ve Allah'ın müstehzi bakış sahiplerini, lakap takanları lanetleyen ayetlerine muhatap olmaktan çekinmezler! Çünkü onlar tasavvuf dininin emrine ve ilahına boyun eğmişlerdir! 

"Anasının oğlu" inanmasada kartaca yıkılacak!