Alpaslan'ın eşi hasta çocukları sevindirdi

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan'ın eşi Mehtap Alpaslan Van İpekyolu Çocuk Hastanesi'nde yatan hasta çocukları ziyaret edip sevindirdi.

VAN 24.04.2015 23:38:26 0
Alpaslan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hastanede yatan hasta çocukların yüzünü güldüren Mehtap Alpaslan'a kızı Şehriban Alpaslan, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.  Ziyarette çocuklara çeşitli hediyelerin yanı sıra çiçek de verildi.
Ziyaretten ve unutulmamaktan çok memnun olduklarını dile getiren hastanede yatan çocukların yakınları "Hastanede olduğumuz için unutulmuş olabileceğimizi düşünmüştük. AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan'ın eşi Mehtap Hanımın ve AK Parti Kadın Kolları Teşkilatının çocuklarımızı unutmamış olması, ziyaret edip sevindirmeleri bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Çocukların toplumda açan bir çiçek ve geleceğimiz olduğuna dikkat çeken Mehtap Alpaslan, "Yüreğimizi dolduran, sevgimizi verdiğimiz, umudumuz, geleceğimiz olan çocuklarımızın bayramda eğlenmek, mutlu olmak en doğal hakkıdır. Sağlık sorunları nedeniyle kutlamalara katılamayan çocuklarımızın yüreği buruk kalmasın, yalnızlık hissetmesinler ve ihmal edildiklerini düşünmesinler diye böyle bir program gerçekleştirdik. Mutlu olmak ve çocukluklarını yaşamak tüm çocukların hakkıdır.
Çocukların aileleri ile de sohbet eden Mehtap Alpaslan, ailelerin ve tüm İslam Âlemi'nin Regaip Kandilini kutladı.
Mehtap Alpaslan ve beraberindeki heyetin çocukları ziyaret etmesinin çok anlamlı olduğunu vurgulayan İpekyolu Çocuk Hastanesi Müdür Yardımcısı Ömer Saim Oruç, "Mehtap Hanım'a ve Kadın Kolları yöneticilerinin çocuklara gösterdikleri ilgi ve sevgi dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretin yanında verdikleri hediyeler ile çocukların hasta psikolojisinden uzaklaşmalarına ve moral bulmalarına vesile oldular.  Örnek ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi