Alpaslan'dan Edremit İlçe Başkanlığı'na ziyaret…

Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Faruk Alpaslan, Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu'nu ziyaret etti. Alpaslan, hizmet için yola çıktığını söyleyerek, 'Eğer Meclis'e gidip de bu halka hizmet edemeyeceksek, Allah bu işi bize nasip et

VAN 28.02.2015 10:25:26 0
Alpaslan
Tarih: 01.01.0001 00:00
             7 Haziran Seçimleri için ziyaretlerini devam ettiren Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Faruk Alpaslan, Edremit İlçesi'ndeki vatandaşları ve esnafları ziyaret ettikten sonra, Edremit İlçe Başkanlığı'na geçti. Burada Kadın ve Gençlik Kolları'nı ziyaret eden Alpaslan, daha sonra İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu'nu ziyaret etti. 

            Ülkenin birçok esnaf kuruluşundaki çalışanların desteğinin arkasında olmasının kendisi adına gurur verici olduğunu anlatan Alpaslan, "Ben hep şunu söylüyorum; Allah'ım eğer bu işi layıkıyla yapamayacaksak bu görev bize nasip olmasın. Ama tüm samimiyetimle söylüyorum biz iyi niyetle yola çıktık. Bakın ben çok önemli görevlerimden istifa ettim. Bana bu görev verilmese bile hep bu partinin bir neferi olarak çalışacağım. Milletvekili adaylığı sonuçta 8 isme verilecek. Ben şimdiden küsmeyeceğimi ve hizmetimi sürdüreceğimi ifade etmek istiyorum" dedi. 

           Ak Parti Hükümeti'nin çok büyük hizmetlere imza attığını anlatan Faruk Alpaslan, "Bakın bu hükümet çok önemli hizmetlere imza attı. Eğitimden ulaşıma, adaletten sağlığa kadar her alanda çok önemli gelişmeler oldu. Bunları kimsenin inkâr etmemesi lazım. Bir dönemler bir Kürtçe kaset dinlenemiyordu. Nereden nereye geldik. Bu hükümetin 12-13 yılda yaptıklarını göremeyenlere 'el insaf' diyorum. Zaten bütün seçimlere baktığınızda, cumhuriyet tarihinden bugüne dek oyunu düzenli ve sürekli yükselten başka bir parti göremezsiniz. Ak Parti ülkenin her bölgesine yatırım yaptı. Fakat inanın bu bölgelere pozitif ayrım yaptı. Çünkü eskiden bu bölgeler hep ihmal ediliyordu. İşte biz de lideri Recep Tayyip Erdoğan olan ve şimdi de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayrağını taşıdığı bu partiden aday adayı olduk. Bu, bizim için büyük bir şereftir. Dediğim gibi aday olmasak bile partimize katkı ve destek sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

        Bayramoğlu ise Alpaslan'ın bugüne dek çok önemli görevlerde bulunduğunu anlatarak, kendisine başarılar diledi.  

Bölge: Burhan Ergin