Albay Cice, halkın sevgisini kazandı

Çaldıran bölgesinde yürütülen faaliyetleri yönetmek için geçici olarak görevlendirilen Jandarma Kurmay Albay Türker Cice, kısa sürede zorlu arazi şartlarında büyük başarılara imza atarak, Çaldıran halkının sevgisine mazhar oldu.

VAN 7.09.2017 10:29:39 0
Albay Cice, halkın sevgisini kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Yakın bir tarihte Çaldıran bölgesinde yürütülen faaliyetleri yönetmek için geçici olarak görevlendirilen Jandarma Kurmay Albay Türker Cice, coğrafi olarak zor bir yapıya sahip olan Çaldıran'da adından söz ettirdi.
   'Halkın gücü, Devletin gücü' düsturuyla hareket ederek İlçe halkıyla olan yakın diyalogları sayesinde tüm Çaldıran halkının sevgisini kazanan Cice, çalışmalarını şevkle sürdürüyor.
   Çaldıran Tendürek dağlarında askeri operasyonlarını sürdüren, hain teröre aman vermeyen  Jandarma Kurmay  Albay Cice, zaman, zaman köy kahvehanesinde İlçe halkıyla dostane yaklaşım ve sohbetleriyle halka moral veriyor. Baba Albay olarak gönüllerde yer edinen Cice, büyük güven kaynağı olmuş durumda.  
    Albay Cice, görev yaptığı her il ve kışlada üstün gayret ve tecrübesiyle elde ettiği başarılarla özellikle İlçede kaçakçı şebekelerine geçit vermeyerek gece gündüz çalışıyor.  
    Şehit ve Gazi ailelerini sık, sık ziyaret eden Jandarma Kurmay Albay Cice, "Vatanın bölünmez bütünlüğü aziz milletimizin refahı için canlarını hiçe sayarak hayatlarını kaybeden Şehit ve Gaziler Devletimizin baş tacıdırlar. Geride kalan aileleri ise kahramanlarımızın bize  emanetidir. Bizler bu emaneti layıkıyla korumanın, Şehit ve Gazilerimizin kahramanlıklarını unutmama ve yaşatma borcumuz var" dedi.