Akalın, adaylığını açıkladı

Van Demirciler Tornacılar Esnaf Sanatkârlar Odası üyesi Kenan Akalın, 2018 yılında yapılacak olan oda seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

VAN 7.12.2017 11:18:41 0
Akalın, adaylığını açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Hançerlioğlu İş Merkezi’nde açıklama yapan Kenan Akalın, Van Demirciler Tornacılar Esnaf Sanatkârlar Odası seçimlerinin 4 yılda bir yapıldığını hatırlattı.
Mevcut yönetimin bu süre içinde herhangi bir icraat gerçekleştirmediğini iddia eden Akalın, bu nedenle 2018 yılı başlarında yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu söyledi.
Akalın, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği icraatları şu başlıklar altında sıraladı: 
“1-Tüm oda üyelerimize eşit bir yaklaşım gösterilecek, sorunlarıyla bizzat ve tek tek ilgilenilecektir. 
2- Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın iş gücünü yükseltebilmek için gerekli çaba ve projeler hazırlanacaktır.
3- KOSGEB ve S.S.Van Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi de dâhil olmak üzere tüm oda üyelerimize en düşük faizle kredi verebilecek kurumlarla işbirliği yapılacaktır.
4- Çok uzun süredir faal olan odamızın şimdiye kadar kendisine ait bir idare yeri olmamıştır. Sürekli kiracı olarak ikamet etmişlerdir. Amacımız ilk etapta tüm oda üyelerimize yakışır bir idare yeri satın almaktır. Bu amaçla üyelerimize her hangi bir külfet doğurmadan tüm üst kuruluşlarımız ile Başbakanlığımıza kadar yardımları için talepte bulunulacaktır.
5- Üyelerimizin sıkıntılarını dinlemek ve çareler aramak için sık sık Yönetim Kurulumuzca ziyaretler gerçekleştirilecek olup kendilerine Yönetim Kurulumuzun şahsi telefonları verilerek her zaman iletişim halinde olunması sağlanacaktır.
6- Yılda bir kez İlimizin önde gelen yetkilileri de davet edilerek üyelerimizle sorunlarını dile getirecekleri konferanslar yapılacaktır.
7- Esnaf ve sanatkârlarımızın işyeri sahibi olabilmeleri için kurulmuş ve kurulacak her türlü kooperatiflerle işbirliği yapılacaktır.”
Haber: Adil HARMANCI

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi