AK Parti’ye Uzanmayan FETÖ Soruşturması Başarılı Olur mu?

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, FETÖ soruşturmasındaki eksiklikleri kaleme aldığı yazısında AK Parti'nin içindeki bazı isimlerin de bu örgütle içli dışlı olduklarını belirterek AK Parti'ye uzanmayan FETÖ soruşturmasının başarı

VAN 23.09.2016 20:15:41 0
AK Parti’ye Uzanmayan FETÖ Soruşturması Başarılı Olur mu?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hasan Öztürk'ün "Stoyki mujik*" başlığıyla yayımlanan yazısında konuyla ilgili bölüm şöyle:

FETÖ soruşturması AK Parti'ye uzanmazsa…

15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası FETÖ'nün temizlenmesi için başlatılan çalışmaları takip ediyoruz. Başbakan Binali Yıldırım'ın deyimiyle, “Merhametle değil adaletle” karar verilmesi hususunda hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz.

Bir takım yanlışlıkların yapıldığını biliyoruz. Hatta bu yanlışlıkların kriptolar yüzünden bir kısmının “taammüden” olduğu konusunda ciddi şüpheler de var. Genel olarak FETÖ ile mücadelede önemli mesafeler alınmadı değil.

Ama yetmez.

Zira alt kademelerdeki sıradan memurların devletten atılması ya da açığa alınması bu işin çözümü için yeterli değil.

Dahası FETÖ'nün siyasi ayağına yönelik bir çalışmanın yapılması kaçınılmaz. Bu noktada Ak Parti içine yuvalanmışların tespiti ve temizlenmesi de hükümetin boynunun borcudur. Şunu biliyoruz 17/25 Aralık milat olarak kabul ediliyor. O tarihten sonraki dönemde bu alçak terör örgütü ile ilişkisi olanlarla ilgili çalışma yapılıyor. Bir şeyi daha biliyoruz. Ak Parti'nin içindeki bazı isimler o tarihten sonra da bu örgütle içli dışlı olmuşlardır.

Ak Parti'ye uzanmayan FETÖ soruşturmasının başarılı olma şansı yoktur!

Bunu en iyi Ak Parti kurmayları biliyor olmalı.

Sizce de öyle değil mi?