Ak Parti'li Yaviç'ten, kongre daveti…

Bir süre önce Ak Parti Genel Merkezi tarafından kentin en büyük ilçesi olan Merkez İpekyolu İlçe Başkanlığı'na atanan Vesim Yaviç, 24 Mart Cumartesi günü olağan kongrelerinin olacağını belirtti.

VAN 22.03.2018 19:00:47 0
Ak Parti
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Beraberinde Başkan Yardımcısı Murat Ergin ve Meclis Üyesi Şevket Zorkul ile birlikte parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, İlçe Başkanlığı 2. olağan kongresinin 24 Mart 2018 Cumartesi günü saat 13:00'da İpekyolu İMKB Fen lisesi spor salonunda yapılacağını söyledi.


     Yaviç, "Ülkenin zor coğrafyada ve zor zaman diliminde geçtiği bu günlerde 2019 yılında art arda yapılacak olan yerel, genel ve başkanlık seçimlerine hazır bir teşkilat olarak girmek, halkımızla kucaklaşmak ve buluşmak üzere kongremize gidiyoruz. Ak Parti İpekyolu 2. Olağan kongremizin AK Parti ailemize, ülkemize, ilimize ilçemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2. Olağan Kongremize Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı olarak Ak Parti Ailemizin üyelerini sivil toplum kuruluşlarımızı, muhtarlarımızı kanaat önderlerimizi, basın mensupları davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Ak Parti'nin diğer ilçe kongreleri de sürüyor