Ak Partili Bilici'den Vatso'ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Mustafa Bilici, çözüm süreci kapsamında ildeki ziyaretlerini sürdürüyor.

VAN 13.05.2013 15:47:26 0
Ak Partili Bilici
Tarih: 01.01.0001 00:00

Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Mustafa Bilici, çözüm süreci kapsamında ildeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Başlatılan çözüm süreci kapsamında ildeki ziyaretlerini sürdüren Mustafa Bilici, bu kez Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ile yönetim kurulunu ziyaret etti. Süreç ile ilgili burada kısa bir konuşma yapan Mustafa Bilici, Van başta olmak üzere Türkiye'nin çok iyi konumlara geleceğini belirtti. Yaklaşık 4 ay boyunca güzel çalışmaların yapıldığını ve güzel ivmelerin yakalandığını anlatan Bilici, "Çözüm sürecine gereken desteğin her kesim tarafından verilmesi gerekir. Ülkemizin ve insanlarımızın selameti için bu süreç çok büyük önem arz etmektedir. Bu konuda her bireye önemli görevler düşmektedir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mirza Nadiroğlu ise, sürecin başlamasıyla birlikte çok güzel hareketliliklerin yaşandığını belirtti. Bunun sonuca ulaşması ile birlikte daha güzel günlere şahit olacaklarını anlatan Nadiroğlu, esnaf kredileri başta olmak üzere, Organize Hayvancılık Bölgesi (OSB) için verilen yer tahsisi ile ilgili bilgiler verdi. Nadiroğlu, "Odamızın 5 bin 500'ü faal 12 bin 500 üyemiz var, 1962 yılında kurulmuş olan adamızın amacı üyemize hizmet etmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tabi 2011 yılında büyük bir acı yaşadık ama depremden sonra Başbakanımızın ilimize büyük katkıları oldu. Çözüm sürecinin söylemi bize yetti. OSB müdürlüğüne yer tahsisi için bile 154 firmamız başvurmuş durumda. Ankara'ya her zaman üyelerimize hizmet için gittik ve hiçbir zamanda eli boş dönmedik. Bireysel çıkarlardan öteye toplumsal çıkarlar için Ankara'ya gittik. seçimlerimizi Haziran ayında yapmayı planlıyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi bizim de kazasız belasız bir seçim yapmayı planlıyoruz" dedi.

Sunulan ikramlardan da alan Mustafa Bilici daha sonra beraberindekilerle birlikte bulunduğu yerden ayrıldı. - Van