Ak Parti'li adaylar Van'da tanıtıldı

Ak Parti Van Milletvekili Aday Tanıtım toplantısı coşkulu bir kalabalığa sahne oldu. Cumhuriyet Caddesi üzerinde eski belediye binası önünde gerçekleşen toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Vanlılara Cumhurbaşka

VAN 26.05.2018 19:08:38 0
Ak Parti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki milletvekili adayları; Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Ebubekir Kaçmaz, Gülşen Orhan, Yılmaz Kılıç, Bilal Emre Yörük ve Malik Özbey ile birlikte Van’da önce Ferit Melen Havalimanı’nda karşılandı. Heyet içinde Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi de yer aldı.

Daha sonra yüzlerce aracın oluşturduğu konvoy eşliğinde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki seçim bürosunun olduğu yerde aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Aday tanıtım toplantısına katılan partililer, Türk bayrakları ve Ak Parti bayraklarıyla coşkulu bir sevgi gösterisi ile adayları karşıladı.

İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkerim Öztürkçü’nün sunumu ile söz alan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Perşembe günü Ankara’da gerçekleşen 81 ilin aday tanıtım toplantısına katıldıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını Vanlılara getirdiklerini belirtti.

    Detaylar gelecek