Ak Parti Van Teşkilatı alan çalışmasına başladı

Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Ferhat Atacan, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekili seçimleri için alan çalışmasına başladıklarını söyledi. Halkla birebir temas kon

VAN 18.05.2018 19:19:36 0
Ak Parti Van Teşkilatı alan çalışmasına başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Ak Parti Van İl yönetimi olarak kurumsal yapının oluşumu için çabalarının devam ettiğine dikkat çeken Tanıtım ve Medya Başkanı Atacan, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde çok önemli değişim ve dönüşüm gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Toplumun sağlıklı ve kısa süre içerisinde gelişmeler hakkında bilgilenmesi için internet ortamını yoğun kullanacaklarını da vurgulayan Atacan,” 8 Nisan tarihinde görev alan İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu öncülüğündeki yeni yönetimimiz, görev alanlarının belirlenmesinin ardından sahaya inmiştir.  24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimleri için de son hazırlıklar yapılmış sivil toplum örgüt temsilcileri, muhtarlar ziyaret edilmiş ve ev toplantılarına başlanmıştır. Teşkilat, Seçim işleri, Tanıtım ve medya, sosyal politikalar, dış ilişkiler, yerel yönetimler, sivil toplum ve halkla ilişkiler, Ar-ge başkanlıklarımız gerekli hazırlıkları tamamlamış ve sandık görevlilerimiz belirlenmiştir. ‘Seçim sandıkta kazanılır’ mantığını hayata geçirmek amacıyla seçim işleri başkanlığımız yoğun ve çok başarılı bir çalışma sergiliyor. ” dedi.

 

“AK PARTİ İKTİDARINDA BÖLGEYE HUZUR GELDİ”

    24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin istikrarı ve şer odaklarına hadlerini bildirmek amacıyla çok önemli bir amaç taşıdığını da sözlerine ekleyen Atacan,” Artık küçük meselelerle birbirimize küsme, gönül koyma, sırt çevirme zamanı değil. Bugün her zamankinden daha güçlü kenetlenme zamanıdır. Türkiye, dünya tarihinde önemli bir dönemeçte, 24 Haziran seçimleri İslam coğrafyasını savaş alanına çevirenlere önemli bir mesaj vermek için fırsattır. Bugün gelinen noktaya bakıldığında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemize huzur gelmiştir. Bölgemiz turizmde ‘tercih edilir’ pozisyon kazanmıştır. Artık illegal yapıların gençlerimiz üzerinden güç kazanma çabaları beyhudedir.   İnşallah 24 Haziran’da Van ve bölgemiz, Ak Partimiz ile Sayın Cumhurbaşkanımıza hak ettiği değeri verecek bir sonuç ortaya koyacaktır.” şeklinde konuştu.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.