Ak Parti Van Milletvekili Adaylarından Van Halkına Teşekkür

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van’da miting yaptı.

VAN 20.06.2018 15:50:32 0
Ak Parti Van Milletvekili Adaylarından Van Halkına Teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Vanlılar Beşyol meydanında düzenlenen mitinge yoğun bir katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan havaalanından Beşyol meydana kadar sevgi gösterilerinde bulunan ve alanı dolduran Vanlılara, “Bugün bambaşkasın Van” şeklinde seslendi.

 

“Muheteşem Manzara”

Ak Parti Van Milletvekili adayları yoğun katılımlarından dolayı Van halkı için ayrı ayrı açıklamalarda bulundu. Ak Parti Van Milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine “Van’ı uzun zamandır böyle görmemiştim. Havaalanından miting meydanına kadar muhteşem bir manzara vardı.” sözleriyle memnuniyetini belirttiğini ifade etti. Gülaçar Van halkına hitaben “Ey halkım! Azizsin, hoşsun, değerlisin. Bizi en zor zamanlarda dahi yalnız bırakmadın. Bi hazaran slavên Xwedayê dilowan li ser we be. Slav ji we re gel ê me yê qedir bilind.” ifadelerinde bulundu. Gülaçar “Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Edremit, Erciş, Gevaş, Gürpınar, İpekyolu, Muradiye, Özalp, Saray ve Tuşba’da yaşayan mitingimize icabet eden, alanı hınca hınç dolduran kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, büyüklerimize ve tüm kardeşlerimize, gelmek isteyip de imkân bulamayan, dualarıyla destek veren tüm halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizler göğsümüzü kabarttınız. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Van halkı bir kez daha göğsümüzü kabartacak. Özlenen tabloya kavuşacak.” açıklamalarında bulundu.

 

Aşiretlere teşekkür

Ak Parti Van Milletvekili adayı İrfan Kartal, “Tüm aşiretlerimizin geniş yürekli insanlarına, tüm aşiret mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Rahmetli amcam Kinyas Kartal’ın da belirttiği gibi, Allah bu memleketin evlatlarını birbirine düşürenlere fırsat vermesin” ifadelerinde bulundu.

 

Erciş, Muradiye ve Çaldıran’a özel teşekkür

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Abdulahad Arvas, “Tüm Van halkına teşekkür ediyorum. Gerçekten gözyaşlarıyla süslenen bir mutluluk yaşattılar bize. Erciş’in Muradiye’nin Çaldıran’ın güzel gönüllü insanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birçok kardeşimiz Cumhurbaşkanımıza destek için ilçelerden geldi. Katılmak isteyip imkân bulamayanlar da telefonla bizlere ulaştı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

 

“Vanlılar bizi hiç yalnız bırakmadı”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Ebubekir Kaçmaz, “Van halkı bir kez daha sevincimize sevinç kattı. Ben tüm Van halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, biliyoruz ki asla yalnız yürümeyeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

 

“Kadınlar bu davanın en güçlü neferi”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Gülşen Orhan “Bütün Van halkına hafızalardan çıkmayacak tarihi bir Van mitingi yaşattığı için teşekkür ediyorum. Elbette ki bu davayı en güçlü kılan şey kadınlarımızın fedakarlığı. Kadınlarımız bu davanın en güçlü neferi hiç şüphesiz. Ak Parti’yi

Van’da zafere ulaştıracak her bir kadınımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 

“Gurur kaynağımız olacak bir miting”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Yılmaz Kılıç, “Gurur kaynağımız olacak dünkü mitingimize iştirak eden tüm Van halkına teşekkür ediyorum. Yeşil ve mavinin biricik temsilcisi olan Edremit halkına ayrıca teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da Edremit’in Van’da en güçlü mesajı verecek ilçelerden biri olacağına inancım tam.” ifadelerinde bulundu.

 

“Esnafımızla, Van’ın öz evlatlarıyla gurur duyduk”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Bilal Emre Yörük, “19 Haziran mitingi, Van’ın çehresinin değişmeye başladığının en güçlü kanıtı oldu. Tüm Van halkına kucak dolusu teşekkür ediyorum. Mitingimize ayrı bir ihtimam gösteren Van esnafına teşekkür ediyorum. Van’ın öz evlatlarına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Cumhurbaşkanımızın yanında onlarla gurur duyduk.” açıklamalarında bulundu.

 

“Ey genç sensin bu şehrin kaderini değiştirecek”

Ak Parti Van Milletvekili adayı Malik Özbey ise “Bizlere muhteşem bir sevinç yaşatan tüm Van halkına teşekkür ederken, tüm cefayı, sıkıntıyı yaşayan fedakâr gençliğimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Unutma ey genç sensin bu şehrin kaderini değiştirecek!” ifadelerinde bulundu.

 

Ak Parti Van Milletvekili adayları organizasyonda emeği geçen İl Başkanlığına, tüm ilçe başkanlıklarına, tüm kadın ve gençlik kademelerine teşekkür ederken, 24 Haziran’da Van’da Ak Parti’nin tekrar şahlanacağını dile getirdi.