AK PARTİ ÖZALP İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Van’ın Özalp İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şirin Ataç, yeni seçilen İl Başkanı Zahir Soğanda ile çalışamayacağını gerekçe göstererek çok sevdiği partisinden istifa ettiğini açıkladı.

VAN 18.12.2014 12:41:54 0
AK PARTİ ÖZALP İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Bir süre önce yapılan Ak Parti Van İl Başkanlığı seçimlerinin ardından kopmalar da başladı.  İl Başkanı Zahir Soğanda’nın göreve getirilmesinin ardından, bu yönetimle çalışamayacağını dile getiren Özalp İlçe Başkanı Mehmet Şirin Ataç, bugün istifasını il yönetimine sundu. Bu arada ilçe başkanlığı tabelası da indirilirken, parti bürosu kapısına da kilit vuruldu. Konuyla ilgili bilgi veren eski İlçe Başkanı Mehmet Şirin Ataç, yeni il yenitimini sorunları çözmede yeterli görmediğini ve Ak Parti’yi Van’da büyük oranda geriye götüreceğini iddia etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gönül verdiği partisinden istemeyerekte olsa istifa ettiğini sözlerine ekleyen Ataç,” Bu yönetim ne yazık ki bizleri ileri değil geriye götürecek bir yapıya sahiptir. Kendi köyünden dahi oy alamayan birinin partimizin başına getirilmesi gelecek açısından da kaygı vericidir. İl Başkanı Zahir Soğanda ile haklı mücadelemiz devam edecektir” dedi.

İlçe Atatürk Caddesi üzerine bulunan parti irtibat bürosu tabelası indirilirken., kapısına ise kilit vuruldu. İlçede Ak Parti İlçe Başkanlığı’na kimin getirileceği merak konusu olurken, İl Başkanı Zahir Soğanda’nın kendi köylüsü olan Aziz Zorlu’ya görev verileceği gelen iddialar arasında.AK PARTİ ÖZALP İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ