Ak Parti İpekyolu’ndan Gazilere Şükran Ziyareti

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Muharip Gaziler Derneği’ne şükran ziyaretinde bulundu.

VAN 19.09.2014 19:15:01 0
Ak Parti İpekyolu’ndan Gazilere Şükran Ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muharip Gaziler Derneği Van Şube Başkanı  Cafer Uğur’u dernek binasında ziyaret eden Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve beraberindeki İlhami Çakırtaş, Sami Akman, Abdulkerim Hallaç ve Mehmet Şerif Göktaşoğlu 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Ziyarette konuşan Rasim Aslan, “ Tarihimiz şehitlik ve gazilik destanları ile doludur. Kurtuluş savaşı ve Çanakkale savaşımız bunun en büyük örneğidir. Irk dil ve millet ayrımı yapmadan omuz omuza mücadele ederek bu topraklar için birçok şehit ve gazi veren şerefli milletimiz bütün gazi ve şehitlerimize minnet duygularıyla sahip çıkarak her yıl 19 Eylül’ü kutlayarak kendilerini saygı ile anmaktadır. Kurtuluş savaşında,  Çanakkale savaşında ya da vatanımızın herhangi bir yerinde düşmanlara karşı vatanını, milletini, bayrağını ve dinini korumak için mücadele etmiş ve gazi olmuş tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyoruz.  Bu ülkenin her karış toprağını canları pahasına bizlere miras olarak bırakan değerli gazilerimizden vefat edenlere Allah’tan rahmet,  hayatta olanlara şükran ve saygılarımızı sunuyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten ve duyarlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muharip Gaziler Derneği Van Şube Başkanı  Cafer Uğur heyete teşekkür etti. 

 Vansesi Haber Merkezi