Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları sürüyor

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı, referandum öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Türkiye’de 970 ilçe arasında en fazla faaliyet gösteren 13. İlçe olduklarını belirtti.

VAN 3.04.2017 18:33:28 0
Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda siyasi partilerin yoğun çalışmaları devam ederken, Ak Parti İpekyolu İlçe Teşkilatı ile dört koldan çalışmalarını yürütüyor.

   Kentin en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda, İpekyolu Kadın Kolları, 150 bayan ile mahalleleri ev ev gezerek çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan İpekyolu Gençlik Kolları ise mahallerde Başbakan Binali Yıldırım’ın genç seçmenlere özel olarak yazdığı mektupları dağıtarak herkese ulaştırmaya gayret ediyor.

   İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunarak, “AK Parti Genel Merkezi Teşkilat çalışmalarında İpekyolu ilçemiz faaliyet, toplantı, sandık çalışmalarında, mahalle çalışmalarında ve teşkilat içi eğitim toplantılarında Türkiye’de 970 ilçe arasında 13. Sırada yer alırken, Van ilinde ise birinci oldu. İlçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve encümenlerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.  Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu başarı ilçemiz ve ilimiz için çok iyi ama yeterli değil, en iyisi olmak için elbette sonuna kadar çalışacağız. Bizler çağ açıp çağ kapayan bir neslin evlatlarıyız. Tarih yine bizden aynı şeyi istiyor. Allah’ın izniyle 16 Nisan’da yeni bir tarih yazılacaktır” ifadelerini kullandı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi