AK PARTİ İLE DBP’Lİ BELEDİYE ARASINDA KARGAŞA

Van Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Grubu, 2016 yılı Ocak ayı 2. birleşim toplantısında yaşanan sorun ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

VAN 12.01.2016 17:57:24 0
AK PARTİ İLE DBP’Lİ BELEDİYE ARASINDA KARGAŞA
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Grubu’nun gazetemize göndermiş olduğu yazılı basın açıklamasında, Çatak DBP Belediye Başkanı Celal Bartu’nun Cumhurbaşkanına, Başbakana ve bütün AK Parti seçmenlere hakaret ettiğini ileri sürüldü.



Van Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri’nin göndermiş olduğu yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “2016 yılı Ocak ayı 2. birleşimine ait 12.01.2016 tarihli, saat 14.00 de toplantı gündemini görüşmek üzere meclis toplantı salonunda AK Parti grubu olarak hazır bulunduk. Meclis açılış konuşmasının akabinde gündem dışı söz alan Çatak Demokratik Bölgeler Partisi(DBP) Belediye Başkanı Celal Bartu AK Parti grubuna dönerek başta Cumhurbaşkanımızdan başlayarak Başbakan ve bütün AK Parti seçmenlere hakaret ederek meclisi çalışamaz hale sokmuştur. Toplumun sıkıntılarını dile getirmekten ve çözüm aramaktan başka bir amacı olmayan biz AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri olarak bu açıklamaları kınıyor. Bu tür gündem dışı söz alan meclis üyeleri olduğu müddetçe halkın sorunları ve problemleri çözülemeyecektir. Umarız bundan sonraki meclis toplantılarında bu tür gündem dışı siyasi konuşmaların olmamasını temenni ederiz.” denildi.

Haber Kaynağı: VAN OLAY GAZETESİ