Ak Parti heyeti seçimi masaya yatırdı

Ak Parti Van İl Teşkilatı, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerini masaya yatırdı. İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile Milletvekilleri; Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve Abdulahat Arvas seçim sonuçlarını

VAN 2.07.2018 18:29:25 0
Ak Parti heyeti seçimi masaya yatırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 24 Haziran Pazar günü yapılan ve ülke genelinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Parti'nin açık ara önde tamamladığı seçimler geride kalırken, YSK kesin sonuçları henüz açıklamadı.
   Van'daki Ak Parti cenahı ise bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi.
    İlk olarak söz alan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, seçimin geride kaldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 52,5'lik oy oranı ile ülkenin ilk başkanı seçildiğini ifade etti.
   Türkmenoğlu, halkın hür iradesi ile sandığa giderek hem Cumhurbaşkanı, hem de yeni milletvekillerini belirlediğini söyleyerek, "24 Haziran'da gerçekleşen seçimler neticesinde Ak Parti'den Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ve Abdulahat Arvas milletvekili olarak seçilmiştir. Bu arkadaşlarımız yeni dönemde Meclis'te Van'ı temsil edeceklerdir. Kendilerini tebrik ediyoruz" dedi.
    Seçimlere üçüncü sıradan giren ve milletvekili seçilmeyi başaran Abdullahat Arvas ise partili olsun olmasın herkese hizmet etmek için gayret göstereceklerini belirterek, özellikle gençleri kimseye kaptırmayacaklarını anlattı.
   Arvas'ın ardından söz alan AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal ise, seçimler neticesinde Ak Parti'li üç kişi olarak Meclis'e gitmenin sevincini yaşarken, gidemeyen beş arkadaş için de üzüntülü olduklarını ifade etti.
   Son olarak konuşan AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ise, seçimler için canla başla çalıştıklarını ve ekiplerinin yoğun gayret gösterdiklerini söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
   Gülaçar, seçim sonrası da Ak Parti'nin umut olduğunu ve herkesin tek umudunun yine Ak Parti olduğunu sözlerine ekledi.