Ak Gençlik Turnuvası’nda dördüncü tur kuraları çekildi

AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'AK Gençlik 18-30 Yaş Arası Futbol Turnuvası'nın dördüncü turuna kalan takımlar için kura çekimi yapıldı.

VAN 6.01.2019 17:19:52 0
Ak Gençlik Turnuvası’nda dördüncü tur kuraları çekildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

     AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Aralık ayının ikinci haftasında başlayan, TÜFAD Van Şubesi ve Nesli Asım Derneği tarafından desteklenen 'AK Gençlik 18-30 Yaş Arası Futbol Turnuvası'nın dördüncü tur kura çekimi Şişli Öğretmenevi’nde yapıldı.


        Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul ile çok sayıda gencin katıldığı kura çekimi programında, sporculara malzeme dağıtımı da yapıldı.
Söz konusu turnuva Aralık ayının ikinci haftası başlamış ve toplamda 98 takım turnuvaya katılmıştı. İkinci turnuvaya ise 49 takım yükselmişti. Turnuvalar devam etti ve üçüncü turnuvaların ardından dördüncü turnuvaya yükselen takımlar için Şişli Öğretmenevi’nde kura çekimi düzenlendi.


          Turnuvada ilk sözü alan TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, amaçlarının iyi bir gençlik oluşturmak olduğunu ifade ederek, dördüncü turnuvaya yükselen takımlara başarı diledi.
Daha sonra söz alan Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva her zaman için gençlerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade ederek, seçilmeleri halinde gençlerin en az asgari ücretten maaş alacakları iş yerlerinde istihdam edilmeleri için gayret göstereceklerini söyledi.


       Daha sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu da güzel ve ahlaklı bir gençlik arzuladıklarını, turnuvaya katılan tüm gençlere teşekkür ederek, başarılı olarak dördüncü tura kalanları da ayrıca tebrik ettiğini vurguladı.
Türkmenoğlu, söz konusu turnuva tamamlandıktan sonra da yeni turnuvalar düzenleyecekleri sözünü verdi.
Van'daki genç nüfus yoğunluğuna dikkat çeken Türkmenoğlu, ülkenin en genç nüfusunun Van'da olduğunu belirterek, söz konusu gençliğin iyi bir yolda ilerlemesini dilediklerini ifade etti.
Söz konusu program, gençlere spor malzemesi dağıtımı ve kuranın çekilmesi ile sona erdi.