Afet konutlarının su sorunu çözüldü

Ağır Kış Şartlarına Rağmen Vatandaşlarımızın Su Sıkıntısı Giderildi

VAN 13.12.2017 23:21:20 0
Afet konutlarının su sorunu çözüldü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Erciş Belediyesi ve VASKİ Genel Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla ilçeye bağlı Yukarı Işıklı Afet Konutları, Derimevi Afet Konutları ve Hacıkaş Afet Konutlarındaki içme suyu sıkıntısının çözüldüğü belirtildi.
2017 yaz sezonunda startı verilen içme suyu şebeke çalışmalarının, kış şartlarına rağmen tamamlandığı ve su sorununun çözüldüğü kaydedildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Erciş Belediye Başkan Vekil Mehmet Şirin Yaşar, ”Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ağır kış şartlarına rağmen yaklaşık 40 km. uzaklıktaki Kızılören Mahallesi Veli Bey Yaylası civarından getirilen şebeke ile vatandaşlarımız evlerinde rahatça kullanabilecekleri içme suyuna kavuştu.” ifadelerini kullandı.
Konunun başından itibaren çözülmesi yönünde talimat verdiğini belirten Başkan Vekili Yaşar, ”Afet konutlarının su sıkıntısını takip ederek, yıllardır çözümsüz bekleyen bu ciddi sorunu çözmüş olduk. Bu konuda çok büyük katkı sunan Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz Murat Zorluoğlu'na ve Vaski Genel Müdürümüz Ali Tekataş’a şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. 
Haber: Erol ÇAKIL

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi