ADSM’deki görevlinin darp edilmesi kınandı

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Heybet Semur ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Mehmet Aktaş, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan güvenlik görevlisinin darp edilmesi olayını kınadı.

VAN 9.02.2016 18:35:11 0
ADSM’deki görevlinin darp edilmesi kınandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van ADSM’de güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Ermim gece hastane girişinde, muayene olmaya gelen kişiler tarafından saldırıya uğradı.
    Saldırı esnasında kendini korumaya çalışan Ermim başından yaralandı. Saldırı nedeninin kapı açma mevzusundan doğduğu öğrenildi.
     Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Heybet Semur ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Mehmet Aktaş ,Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Zeynelabidin Kuşak, İdari ve Mali İşler Müdürü Kemal Bingölbali ile ev ziyaretinde bulunup geçmiş olsun  dileklerini iletti.
   Genel Sekreter Semur, olayın nasıl meydana geldiğini sorarak bigiler aldı.
    Semur, “Bu konuda idari ve adli olarak ne gerekiyorsa takipçisi olacağız” dedi.
Son zamanlarda sağlıkçılara yönelik şiddet eylemlerinin artığını ve çalışma arkadaşlarımızın risk altında olduğunu belirtti.
    Semur, “Bizler ‘beyaz önlüklerimizle’ gerek barışın, gerekse sağlığın temsilcileriyiz. Her daim halkımızın sağlığı için çalışıp, beyaz önlüklerimizle beyaz bayrak sallayacağız. Umarız bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Kurum olarak hepimiz sağlığın ve sağlıkçıların arkasındayız. Bu hizmetimizi icra ederken bizlere fedakarlık yapıp, yanımızda olan diğer çalışma arkadaşlarımızın da şiddete maruz kalınmasını kınıyoruz. Şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz” ifadelerini kullandı.
    Hastaya geçmiş olsun ziyaretinin ardından, evden ayrıldılar.Bölge Gazetesi Haber Merkezi