Adaylık müracaatı yapan Tekataş: 'Elazığ için geldim'

VASKİ Genel Müdürlüğü'nden istifa eden, Elazığlı başarılı bürokrat Ali Tekataş, kalabalık bir destekçi topluluğuyla birlikte AK Parti il Başkanlığına giderek, Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

VAN 12.11.2018 20:17:13 0
Adaylık müracaatı yapan Tekataş:
Tarih: 01.01.0001 00:00

VASKİ Genel Müdürlüğü'nden istifa eden, Elazığlı başarılı bürokrat Ali Tekataş, kalabalık bir destekçi topluluğuyla birlikte AK Parti il Başkanlığına giderek, Elazığ Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

 

İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü ve Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü dönemlerinde yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan ve Türkiye genelinde büyük ses getiren Elazığlı bürokrat Ali Tekataş, bilgi, birikim ve tecrübelerini belediyecilik hizmetlerinde devam ettirmek ve Elazığ’ı daha ileri seviyelere taşımak amacıyla 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Kalabalık bir destekçi topluluğu ile AK Parti İl Başkanlığı’na gelen başarılı bürokrat Ali Tekataş, Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

 

‘ELAZIĞ’A HİZMET ETMEYİ GAYE EDİNEREK ADAYLIK MÜRACAATI YAPTIM’

AK Parti il Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, Elazığ’a hizmet etmeyi gaye edinerek kutlu bir yola çıktığını söyleyen Ali Tekataş,  "Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 ve 2071 Hedefinde Elazığ’ı en güçlü şekilde taşımak için Elazığ Belediye Başkan aday adayı olduğunu” ifade etti.

 

‘ELAZIĞ’I 2023 VE 2017 HEDEFLERİNE HAZIRLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM’

Hakkâri’de elim bir patlama sonucu şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, şehit ailelerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Ali Tekataş, “Bildiğiniz gibi uzun yıllar İller Bankası’nda mühendis, Proje ve Şehircilik Müdürlüğü, Proje ve Mekânsal Proje Müdürlüğü ve 3,5 yıl da Bölge Müdürü Olarak Görev yaptım. Bu süre içiresinde belediyecilik anlamında ciddi manada tecrübelerimiz oluştu. Bu tecrübelerimiz, bizi 2017 Ağustos ayında eski Elazığ Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu’nun teveccühleri ve Sayın İçişleri Bakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne taşıdı. Orada yaptığımız önemli çalışmalar Türkiye çapında ciddi ses getirdi. Bu çalışmalarımızı gören değerli hemşerilerimiz, büyüklerimiz, bu tecrübelerimizi ve bilgi birikimlerimizi şehrimize aktarmamız noktasında bizlere telkinde bulundular. Yaptığımız istişareler sonucunda bunun uygun olacağını, şehrimize hizmet etmenin gerekliliğine inandık. Bugün sizlerle birlikte Elazığ Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumuzu yaparak ilk adımımızı atmış olduk. Liderimizin bizlere işaret ettiği 2023 ve 2071 hedeflerine Elazığ’ı en güçlü şekilde taşımak için ‘biz de bu yolda varız’ dedik. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri, bize güvenenlere ve sevgili hemşerilerimize karşı mahcup etmesin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.” 
avcılar escort